maanantai 29. kesäkuuta 2015

Patch for Addy

Kerroin jo aikaisemmin "Perhoshaavista löytyy Patch!", miten voitin arpajaisissa uuden Patch-kuosisen BumGenius-taskuvaipan itselleni. Vaipan matka Ameriikasta perille Suomeen on nyt vihdoin päättynyt ja kaunotar on saapunut kotiin! Arvonnan järjestäjälle oli kuulemma paikallisessa postissa hämmästelty, että hänkö haluaa lähettää pestävän vaipan Suomeen asti! Johan on aikoihin eletty.


Limited Edition -kuosien Genius Series -vaipat on nimetty jonkun kuuluisuuden mukaan. Jollain mittarilla nämä kuuluisuudet ovat neroja, mistä nimi Genius Series. Nimikkovaippansa ovat ansainneet jo mm. Albert Einstein, Jules Verne ja Audrey Hepburn. Koko nerokas kokoelma on nähtävissä BumGenius-sivuilla, missä on kuvat ja selitykset kaikille printeille. Todelliset BG-fanit osaavat tietenkin nimetä kuosit niiden ilmestymisjärjestyksessä, minä en. Loppuunmyydyistä printeistä maksetaan hyvin, joten jos laatikon pohjalta löytyy NIP eli uusi ja pakkauksessaan Jules niin otahan yhteyttä!

Toukokuussa julkaistu keräilykuosi Patch on piirretty luonnontieteilijä Edith Patchin kunniaksi. Tästä vaipasta on valokuvia kestovaippoja käyttäneen siirtosydänvauvan Addisonin päällä. Addyn muistoa kunnioitettiin ja vauvan omaisille kerättiin rahaakin sosiaalisessa mediassa kampanjalla #patchforaddy, jossa vauvansa Patch-vaipassa valokuvanneet vanhemmat lahjoittivat rahaa Addisonin vanhemmille. Oma linkkini vahvistuu vielä sillä, että minun Patchini oli Addisonin hyväntekeväisyyshuutokaupan ensimmäinen kohde ja minä satuin sen voittamaan. Addyn tarina on hyvin surullinen tarina pienen vauvan elämän taistelusta ja muistan sen varmasti aina pukiessani tätä vaippaa poikani päälle. Nyt mekin voimme osallistua: Patch for Addy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti