keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Joululahja, jota on säästelty

Joulun aikaan Vauhtiveikko oli noin 2,5 kuukauden ikäinen. Vielä aivan pikkuinen vauveli, jonka lahjojen kahmimisvierailu mummolaan kului nukkuessa.

Jonkin aikaa ennen joulua Joulupukki pyysi apua Vauhtiveikon lahjojen suhteen. Mitä ihmettä voi ostaa parikuiselle pikkupojalle? Muistan, että sen aikaisia suosikkileluja oli leikkimatto ja pehmeä helistin, mistä oli pienillä käsillä helppo tarttua kiinni eikä se satuttanut, vaikka muksahti välillä päähänkin. Joulupukin lahjaa mietittiin siis tulevaa varten. Muistin nähneeni joulumainoksissa Hapen Taaperon menopelin, joka voitti Suomen Leluyhdistyksen palkinnon Vuoden lelu 2014 (sarjassa 1-3 -vuotiaat).

Melkein puoli vuotta lelu sai odottaa paketissaan, mutta nyt sateisen viikon aikana Vauhtiveikko sai menopelinsä. Taaperon menopeli 2 in 1 on sekä työtökärry että potkuauto samassa. Menopeli on juuri niin jämäkkä ja tukeva kuin ajattelinkin! Kohta saa talon koirat oppia väistämään!Suositusikä tälle lelulle on vuoden ikäisestä eteenpäin. Menopeliä käytetään meillä vain yhdessä aikuisen kanssa. Vauhtiveikko kävelee tuettuna jo aika hyvin ja alkaa nousta esineitä vasten ylöspäin itsekseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti