torstai 25. kesäkuuta 2015

Hyvin pyyhkii puhdistuspyyhkeillä

Minä olen utelias luonne. Mielelläni vertailen ja mittaan eri asioita ja ominaisuuksia. Sanon oman mielipiteeni ja pyrin myös perustelemaan sen järkevästi. Olen kevään ja alkukesän aikana ostanut tarkoituksella erilaisia puhdistuspyyhkeitä vauvakäyttöön. Valikoima aivan tavallisissa markeiteissa on laaja ja minua kiinnosti, onko niissä niin paljoa eroa, että kaikille riittää ostajia.

Sen kummemmin puhdistuspyyhkeiden käyttöön kantaa ottamatta voin kertoa, että meillä Vauhtiveikon peppu pestiin vedellä jokaisen vaipanvaihdon yhteydessä maitokakkaikäisenä. Puhdistuspyyhkeet tulivat mukaan kuvioon sitten hieman isommalle vauvalle. Tämä kirjoitus käsittelee ainoastaan meidän perheen käyttäjäkokemuksia. Tuotteet eivät esimerkiksi saaneet kotimaisuuspisteitä eikä niiden sisältöön tai vihreisiin arvoihin paneuduta.

Meillä käytössä olleiden puhdistuspyyhkeiden joukosta löytyi yksi suosikki, yksi inhokki ja loput tasaviivalla yhtä hyviä! Valtaosasta pyyhkeitä oli vaikea löytää minkäänlaisia eroavaisuuksia. Pyyhepakettien hinnat ovat pääosin noin 2,50 euroa ja tuotteiden hintaero muodostuukin pääasiassa pakkauksen sisältämien puhdistuspyyhkeiden kappalemäärässä. Huomasin kuitenkin, että kalliimman pakkauksen annostelu saattaa toimia paremmin, jolloin näennäinen hintaero kääntyykin lopulta päälaelleen. Nimittäin usein edullisemmasta pakkauksesta karkasi vino pino tarpeettomia pyyhkeitä, jotka päätyivät käyttämättöminä roskiin. En tykkää. Huomasin myös, että en tykkää tarrasulkijoista paketeissa! Muoviluukullisissa paketeissa seuraava pyyhe jää helposti napattavaksi kun tarrasulkupaketeista joutuu aina etsimään päällimmäisen pyyhkeen taitosta tai paniikissa kiskomaan puoli pakettia ulos sieltä. Hajusteettomina mainostettujen tuotteiden tuoksut vaihtelivat täysin tuoksuttomista mietoon perusvoiteen tuoksuun.


Suosikki

Minun suosikkini on Pampers Sensitive ja aion loppuajan pysyä sille uskollisena. Pyyhe on mukavasti kunnon paksun tuntoinen ja samaa lappua voi käyttää taiteltuna useammalle pyyhkäisylle. Lisäpisteet parhaasta täydellisesti toimivasta muovikantisesta sulkijasta! Laput tulevat paketista kiltitsti yksi kerrallaan ja seuraavan alku mahtuu vaivatta odottamaan kannen alle. Puhdistuspyyhkeet tuoksuvat miellyttävälle aloe veralle (?) ja jopa paketin värit ovat mieluisat! Voin hyvin uskoa tuoksun olevan jonkun mielestä liian voimakas.Hyvät pyyhkeet

Ainu Puhdistuspyyhe 
Tuotteesta saatavana myös pienempi 24 kappaleen pakkaus, joka on aivan täydellinen hoitolaukkuun.Libero Wet Wipes

Libero Wet Wipes
Hajusteeton puhdistuspyyhe, jossa on hyvin mieto perusvoidemainen tuoksu. Yksittäinen pyyhe on melko ohkainen ja pyyhkeitä tulee vahingossa nykäistyä pidempikin jono kerralla.

Natusan Baby First Touch Extra Sensitive Wipes
Paketti on tyylikäs ja helposti tunnistettavissa hyllystä. Tarrasulkija väsyy käytössä ja viimeiset pyyhkeet kuivahtavat, kun paketti ei pysy tiiviinä.

Pirkka Vauvan Puhdistuspyyhe
Pirkka-pyyhe on hajusteeton, olen tunnistavinani siinä Ambilan-voiteen tuoksun. Puhdistuspyyhkeet tulevat paketista kiltisti yksi kerrallaan, jos pyyhkeestä nappaa tarkasti kiinni. Yksittäinen pyyhe on ohut ja tarpeeseen kuin tarpeeseen yksi ei yleensä riitä laisinkaan.Heikoin

Huggies Pure on hajusteeton puhdistuspyyhe, joka on todellakin täysin hajuton. Pakkauksen ensimmäisten pyyhkeiden kanssa oli semmoinen ongelma, että ne repeilivät niitä nykiessä ulos paketista. Nämä olivat ainoita pyyhkeitä, jotka todellakin hajosivat. Nämä pyyhkeet tuntuivat ohuilta ja älyttömän märiltä. Hirveän tylsä pakkauskin kaiken lisäksi.
Jäikö suosikkisi mainitsematta? Kommentoi ja kehu!


2 kommenttia:

  1. Libero wet wipesit on ollut meillä käytössä, hinta ja ehdottomasti muovisulkija vaikuttaa ostovalintaan. Kävinpäs sitten Prismassa ostamassa jälleen puhdistuspyyhkeitä ja vertailin hintoja. Rainbowin pyyhkeet osui silmiin.. 72kpl/paketti ja muovisuljennalla! Liberossa on n. 65kpl? Hyvät ovat ja jatkossa niitä ostankin :) terkuin Ninni

    VastaaPoista