torstai 9. huhtikuuta 2015

Hoitolaukku, kyllä kiitos

Päätin ennen Vauhtiveikon syntymää, että hoitolaukkua en tarvitse. Miljoona pikkulokeroa, vaihtoalustat mukana ja kirjaillaan sitten vielä lapsen nimikin siihen isosti. Ei minun juttuni, ei laisinkaan. Löysin yhden hyvän laukun, jonka olisin ilomielin kelpuuttanut, mutta sen hinta oli niin hurja, etten pystynyt edes itselleni perustelemaan sen hankintaa. Hoitolaukkua ei siis tarvittu.

Vauhtiveikko käy kerran viikossa vauvauinnissa ja niille reissuille minulla on oma iso kassi. Sinne pitääkin mahtua vaihtovaatteitten ja pikaisten eväitten lisäksi mm. kolme isoa pyyhettä ja uimapuvut. Vauhtiveikko käyttää nimittäin kaksi pyyhettä: toiseen hän kääriytyy heti altaalta noustessaan ja toinen kuiva pyyhe on mukava kietaista ympärille suihkun jälkeen.

Useamman kerran olen ollut tilanteessa, missä tavallinen käsilaukku ei riitä ja iso olkalaukku on ollut liian iso. Perheen pienikokoisin pakkaa yleensä kyläreissulle mukaan yhtä ja toista. Olisiko sittenkin pitänyt hankkia se hoitolaukku jo päivänä yksi?


Minulle soittelevat puhelinmyyjät säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaan yleensä kaikki lehtitilaukseni puhelinmyyjien kautta. Muutama viikko sitten soitti Vauva-lehden myyjä. En ollut harkinnut minkään lapsiin erikoistuneen lehden tilausta, mutta nytpä sattui tilaajalahja aivan nappiin! "Ai hoitolaukku? Laitetaan tulemaan vaan!"

Finlaysonin hoitolaukku on just passelin kokoinen. Sisäpuolella on kaksi samanlaista reilun kokoista taskua kuin ulkopuolellakin. Vauhtiveikon neuvolareissulle kassiin pakattiin (kuva alla): puhdistuspyyhkeitä, pari harsoa, parit vaipat (BumGenius 4.0 Martin ja Tirsokas-tasku Leppis), käytetylle vaipalle pesupussi, eväät Muumi-salkussa, lompakko ja neuvolakortti. Mukaan sullottiin vielä kotiavaimet, Vauhtiveikon vaihtovaatteet ja jotain viihdykettä.


Mustavalkoisen laukun ulkonäkökin miellyttää. Harmi, että tätä ei saa mistään ostettua! Kävin juuri katsomassa, tätä tilaajalahjaa ei enää ole saatavilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti