maanantai 15. kesäkuuta 2015

Orthexin lasten ruokailutuotteet sekä arvonta!

Yhteistyössä Orthex Groupin kanssa


Orthex Group on kotitalousmuovin markkinajohtaja. Brändi on tuttu kaikille suomalaisille ja meistä jokaisen kotoa löytyy ainakin jotain Orthexin valmistamaa. Valikoima on nimittäin melkoinen: yritys valmistaa mm. kukkaruukkuja, säilytyslaatikoita, sankoja ja pyykkikoreja. Ja paljon muuta!

Tänä keväänä innostuimme uusimaan keittiön kuiva-ainesäilytyksen, kun näin mainoksen uusista GastroMax-säilytyspurkeista. Kerätessäni purnukoita liikkeistä huomasin Orthexin lasten ruokailuvälineet. Jostain syystä en ollut näitä aikaisemmin missään huomannut ja ajattelin tutustuvani niihin tarkemmin paremmalla ajalla. Pian meidän olikin uusittava pojan ruokalappu ja muistin heti Orthexin koururuokalapun. Kävin vertailemassa ruokalappuja marketissa ja palasin tyytyväisenä kotiin Orthexin vihreän ruokalapun kanssa. Löydöstäni kirjoitin jo aikaisemmin postauksessa Koururuokalaput - kokemuksia ja vinkkejä.


Mitä me vanhemmat toivomme lasten ruokailutuotteilta? Minä haluan toimivia tuotteita jokapäiväistä arkea helpottamaan, arvostan kotimaisuutta ja olen valmis satsaamaan laatuun. Tuotteiden tulee olla turvallisia, kestäviä, hyvin toimivia ja vieläpä nättejä. Orthexin lasten ruokailutuotteet eivät sisällä BPA:ta ja kaikki osat voi pestä astianpesukoneessa. Nokkamuki, lasit, lautanen ja eväsrasia kestävät myös mikrolämmityksen, muista poiketen eväsrasian voi myös pakastaa. Suunnittelutoimisto Pentagon Design huomioi suunnitelussa turvallisuuden lisäksi myös muunmuassa lapsen syömisen harjoittelun.


Nokkamukin pohja on päällystetty kumilla, joten se ei karkaa tai kaadu epävarmojen kätösten kurkottaessa sitä. Parasta tässä mukissa on mielestäni se, että kunnolla reilun kokoisiin kahvoihin on helppo tarttua ja lapsi saa kumipäällysteisistä kahvoista pitävän otteen. Lisäksi kirkas muovi näyttää puhtaalta ja mukin sisällön näkee helposti.

Lasten lautanen nousee nokkelien yksityiskohtiensa vuoksi suosikikseni tästä ruokailusetistä! Kumipäällysteinen pohja pysyy paikallaan syötettäessä ja myöhemmin lapsen itse syödessä. Nurkat ja lautasen kalteva pohja helpottavat ruoan lusikointia. Ja lisäksi ruoan lämmittäminen mikrossa sujuu ongelmitta tällä lautasella.


Orthex lasten lusikkasettiin kuuluu kaksi lusikkaa, joista toinen on suunniteltu vauvan ensilusikaksi ja toinen vauvan omaksi harjoituslusikaksi. Lasten juomalasit ovat samaa puhtaan kirkasta muovia kuin nokkamukikin. Myös juomalaseissa on kumipäällysteinen pohja ja ne on muotoiltu siten, että lasi sopii hyvin pienen lapsen käteen.

Vauhtijengin herkkuvälipala:
1/2 prk maustamatonta jogurttia
1/2 prk mangososetta
banaanikuutioita ja marjoja

Eväsrasialle ja kunnolliselle juomapullolle löytyy aina käyttöä! Lasten eväsrasiassa kulkeutuu välipala kerhoon tai perheen päiväretkelle. Kaksiosaisen eväsrasian välitasolle mahtuu hyvin voileipä. Myös kansi napsahtaa helposti irti ja sitä voi käyttää piknikillä lautasen tapaan. Rasia on suunniteltu siten, että yksinkertaista mutta varmaa lukitusta pystyy käyttämään lapsi itsekin. Kaveriksi sopii saman setin juomapullo. Kompaktin kokoinen pullo sopii pieniin käsiin, mutta avaamisessa tarvittanee vielä apua. Suojakansi pysyy avatunkin juomapullon mukana, eikä sitä tarvitse etsiä piknikin päätteeksi.

Kaikki Orthexin lasten ruokailusarjan tuotteet valmistetaan Lohjan tehtaalla ja myyntipaketissa heiluu avainlippu! Orthexin lasten tuotteita myyvät liikkeet on lueteltu täällä.

Orthex Group lahjoittaa yhdelle teistä laadukkaan lasten ruokailutuotesetin, josta on iloa pitkäksi aikaa! Kattavaan pakettiin tulee mukaan nokkamuki, lautanen, lusikkapari sekä juomalasit! Voittajalle lähetetään ruokailusetti hänen itse valitsemassaan värissä. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla suosikkivärisi Orthexin lasten ruokailutuotesarjasta. Vieraile Orthexin sivuilla ja valitse suosikkisi! Muista jättää sähköpostiosoitteesi joko kommenttiin mukaan tai ilmoita se minulle sähköpostiin kaikkikestovaipoista@gmail.com .

Viimeinen osallistumispäivä on 25.6.2015.
21 kommenttia:

 1. Ai vitsi, oon hypistellyt noita useammassakin kaupassa tässä lähiaikoina. Tässä oliskin melkolailla täydellinen paketti. Jotenkin ne on nuo pinkit,mitkä eniten vetää puoleensa :)

  sp. janedee@jippii.fi

  VastaaPoista
 2. Punanen on paras! - marika.tuomikoski (at) gmail.com

  VastaaPoista
 3. valitsen pinkin.
  kikke at live.fi

  VastaaPoista
 4. Raikas vihreä! :)
  leevilotta(at)luukku.com

  VastaaPoista
 5. Voi kun kivat! Vihreä on suosikkiväri :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Voi kun kivat! Vihreä on suosikkiväri :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Valitsisin pinkin.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 8. Kylläpä oli kivoja värejä, mutta suosikki on kyllä pinkki 😊
  anu.hurme@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Pinkki on lempparini =). Mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Pinkki on lempparini =). Mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Vihreä on paras! :)

  xeve(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 12. Mummin mielestä pinkki on nätein väri ☺ trv.Päivi ,anitahhkknn@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Kokeillaanpas arpaonnea, jota ei kyllä koskaan ole :) Tummansininen olisi miellyttävä väri meille
  ninni@live.fi

  VastaaPoista
 14. Onpa hyvän näköinen ja toimivan oloinen setti. Suosikkiväri ehdottomasti sininen
  marialuokA(T)gmail.com

  VastaaPoista
 15. Lemppari on pinkki, mutta voiton osuessa ottaisin sininen, se on kiva tytölle ja pojalle
  mirkkulainen@luukku.com
  -Mirkkuli

  VastaaPoista
 16. Pinkki on suosikkini
  arhippainen@luukku.com

  VastaaPoista
 17. Pinkki olisi herkullinen
  kristapasm ( at ) luukku.com

  VastaaPoista
 18. Hmm, kaikki on kivoja värejä, mutta pinkki taitaa olla eniten mieleeni
  pauleceb(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 19. Sininen olisi mun valinta
  sampsapie (@) gmail.com

  VastaaPoista
 20. Punaisella olisi käyttöä
  arskari(AT)gmail.com

  VastaaPoista