keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

I'm a Genius

Vaippavalmistaja BumGenius valmistaa sekä yksivärisiä että kuviollisia vaippoja. Voidaan melko turvallisin mielin yleistää, että kaikkia värejä on saatavilla kaikkina vaippoina (Stay-Dry 4.0, Elemental, Freetime, Newborn, Flip).

Sekä päävärejä että Limited Edition -kuoseja tupsahtaa uusia markkinoille pari kolme kertaa vuodessa. Limited Edition -vaippoja on Artist Series ja Genius Series, joista jälkimmäiseen kuuluu kuoseista enemmistö. 

Todellisella BumGenius-fanilla ei ole koskaan liikaa vaippoja ja kummallisesti uusien kuosien ilmestyttyä oma vaippavarasto alkaa näyttää suorastaan vajaalta! Ainahan sitä pari vaippaa joukkoon mahtuu! 


Pari viikkoa sitten postipoika toi meille pari uutta Geniusta: tilasin Pienten parhaaksi -verkkokaupasta taskuvaipat kuoseilla Albert ja Spence! Vielä siellä olisi myös Marie, mutta yritän nyt hillitä itseni ja ostan vain nuo aivan pakolliset. On ne kauniit! Tarkoitin siis, että nämä tulevatkin tarpeeseen...


Joskus käy niin, etteivät uudet kuosit päädy edes Euroopan markkinoille. Silloin on hyvä olla tutun tutun tuttuja ulkomailla, jotka myös ymmärtävät pienen hulluttelun päälle! Sellaista reittiä päätyivät meille kaunottaret Martin ja Louis. Martin on yksi suosikeistani ja sitä metsästäessäni sattui Louis samaan haaviin! Tarpeeseen, tarpeeseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti