lauantai 11. huhtikuuta 2015

Pienet uimarit, pienet uimarit

Pienet uimarit, pienet uimarit ne lystikkäitä on... Vauhtiveikko aloitti kolmen kuukauden iässä vauvauinnin. Paras aloitusikä vauvauinnille on juuri 3 - 6 kuukauden ikä, jolloin vauvan sukellusrefleksi vielä toimii.

Vaikka Vauhtiveikko on ollut pienestä asti reipas ja iloinen vauva, ei vauvauinti alkanut aivan mutkitta. Ensimmäiset kerrat Vauhtiveikko oli vaisu ja hiljaa tarkkaili outoa ympäristöä. Seuraavilla parilla kerralla poistuimme kesken kaiken pois, kun Vauhtiveikolla tuli huono mieli ja itku. Sattumalta meille tuli parin viikon paussi tähän väliin ja osallistuessamme jälleen uinteihin oli Vauhtiveikko elementissään! Poika naureskeli altaan reunalla vuoroa odotellessa, altaaseen päästyään läiski vettä vanhempiensa päälle ja huuteli iloisesti toisille vauvoille! Pieni uimari heilui ja potkiskeli niin vauhdikkaasti, että sai aivan kaksin käsin pidellä kiinni.Ei siis kannata huolestua, jos vauva lämpenee hitaasti vauvauintiharrastukseen. Uimahalliympäristö on menevällekin pikkuiselle kovin erikoinen.

Viime uintireissulla Vauhtiveikolla oli mennessä vihreä gDiaper ja kotiin lähtiessä puettiin BumGenius Top Hat. Hoitopöydälle yhtä aikaa sattuneelle tyttövauvalle Vauhtiveikko kertoi isoon ääneen kaikki uusimmat kuulumiset ja yritti hieman tökätä sormellakin huomion osoitukseksi.

Lisää luettavaa vauvauinnista:
Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitto


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti