tiistai 7. huhtikuuta 2015

Piltit ja Muumit ne yhteen sopii

Vauhtiveikko kurvaa markettiasioinnillaan aina lastenruokaosaston kautta. "Näitä ja noita, tätä meillä on vielä kotona ja tuo maistuu tosi hyvin."

Viime käynnillä Vauhtiveikon silmään pisti peltinen eväsrasia, missä on kuva muumien kesäisestä uintiretkestä. Vauhtiveikon äiti ei erityisemmin muumeista tykkää, mutta Vauhtiveikkopa tykkää!Eväsrasian sisältä löytyy kolmea eri makua jogurtti- ja rahkapilttejä: Vadelmaa, mustikkaa ja jogurttia, Mansikkapilvi ja Persikkapouta. Jokaista oli kahden kappaleen pakkaus. Vauhtiveikon mielestä kaikki olivat erittäin herkullisia, mutta Mansikkapilvi taisi saada suurimmat riemunkiljahdukset.
Vauhtiveikko pääsee jo käyttämään uutta eväsrasiaansa ja pakkaa mummolaan mukaan Persikkapoudan ja oman lusikan (Ikea), ruokalapun, omat maidot ja Mam-lasipullon.

Hintakin oli tuotteessa kerrassaan kohdillaan! Irtona ostettuna Pilttien hinnaksi olisi tullut yhteensä 4,74 euroa ja kun Muumi-eväsrasia maksoi viisi euroa, jää peltirasialle hintaa aikalailla vanha markka! Lisää tällaisia, kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti