lauantai 4. huhtikuuta 2015

Tirsokas-taskuvaippa testissä

Tuttavuuteni Tirsokas-vaippoihin alkoi sattumalta, kun huomasin tori.fi:ssä myynti-ilmoituksen. Ostin myynti-ilmoituksen kaikki kolme vaippaa, sillä ne olivat niin nättejä, etten olisi vain yhtä joukosta osannut valita. Kuosit ovat hyvin perinteiset Leppis, Tähti ja Suklaapallo.


Vaipat olivat Tirsokas yhdenkoon taskuvaippa sivunepeillä. Kaikki kolme olivat samanlaisia ja niissä oli kaikissa ruskea coolmax-kangas sisäpuolella. Käytetyiksi vaipoiksi kankaat olivat hyvässä kunnossa, yhdessä vaipassa oli pieni silmäpako. Myös kuminauhat tuntuivat napakoilta - tämähän taisi olla hyvä löytö! Taskuvaipat myytiin ilman imuja, aivan kuten uudetkin tuotteet.

Vaipat pyykkiin ja tarkempaa tuttavuutta tekemään. Täytän yhden taskun BumGeniusin omalla mikrokuituimulla. Nämä ovat meillä jatkuvassa käytössä, joten osaan hyvin arvioida miten tasku toimii. Napsuttelen vaipan korkeussäädön alunperin keskimmäiseen säätöön, mutta korjaan sen pienimmälle vaipan ollessa jo päällä. Sivuneppeihin olisi kannattanut tutustua lähemmin ennen kuin kaverina on hyörivä ja pyörivä Vauhtiveikko! Vaippa näyttää hyvältä päällä.Yllä kuvassa on nähtävillä kaikki yhdenkoon nepit. Kuvassa vaipan yläreunassa näkyy viisi paria ympärystän säädön neppejä, nämä tulevat siis puetun vaipan sivuille ja taakse.

Seuraavaksi laitan toisen Tirsokkaan isojen päiväunien ajaksi. Taskuun bambutaitto ja laitan vielä coolmaxin päälle fleecehoitoliinan. Yritän tällä kertaa keskittyä myös paremmin neppien kiinnittelyyn. Tankkaamme maitoa ennen Nukkumatin saapumista ja toivotan hieman epäillen taskuvaipalle onnea matkaan.

Päiväunet venyvät melkein kolmituntiseksi ja vaippa toimi pitkän pätkän kiitettävästi! Kyljellään nukkuvan unipisuttelijan vaatteet ovat kuivat ja vaippa litimärkä.

Testailen Tirsokas-taskuvaippoja vielä mitä kummallisimmilla imuyhdistelmillä. Kun kaikki perinteiset oli jo kokeiltu, laitoin taskuun kolme kovaa: päälle BumGeniusin newborn-mikrokuituimu, keskelle Little Lamb-bambulisäimu ja alle vielä Muksut Imuiisi. Jos alkaa leikittämään eikä Legoja ole saatavilla, aina voi testailla vaippaimuja eri cocktaileina! Tasku tuntuu toimivan hyvin täytöllä kuin täytöllä.


Yhdenkoon Tirsokas-vaipan kolme säätöä: vasemmalla S, keskellä M ja oikealla L

Yhdenkoon kokosuositukset ovat:
S 3 - 6 kg
M 5 - 8 kg
L 8 - 14 kg

Tirsokas-yhdenkoon taskuvaippa sopii säätöjensä vuoksi koko vaippaiän. Vaippaa voisi myös kokeilla kuoreksi harsovaipan tai sisävaipan päälle.

Tirsokas-vaippoja on varastovalmiina runsas valikoima ja useamman ostaja saa kuosin lisäksi valita kiinnityksen (sivunepit, etunepit, tarrat) ja vaipan sisäpinnan (mikrofleece, coolmax, bambujoustofrotee). Onneksi nämä vaipat päätyivät meille pakettina, muuten olisin hukkunut valikoiman paljouteen verkkokaupassa!

Tirsokas pääsee Vauhtiveikon vaippa-armeijan ykkösrivin vaipaksi, joka on näyttänyt kyntensä ja kelvolliseksi todettu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti