tiistai 26. toukokuuta 2015

Vaihteeksi siellä eri supermarketissa

Kävimme pitkästä aikaa Citymarketissa. Pitkästä ja pitkästä... Lähin iso marketti ei ole Cittari, joten siellä ei joka viikko tule käytyä. Näissä vieraissa marketeissa tulee aina vain piipahdettua eikä siellä tarvitse seikkailla täyden ostoskärryn kanssa. Isommat ruokaostokset tehdään sitten "lähikaupassa", koska niin on totuttu tekemään. Näinhän se menee: tutussa marketissa ostoskärry täytetään vaikka huivi silmillä niillä samoilla peruselintarvikkeilla ja vieraassa kaupassa ihastellaan ajan kanssa, että "katsopas kun on edullista kahvia".

Jokunen viikko sitten minulla pisti silmään Kodin Ykkösessä Orthexin lasten ruokailutuotteet. En ole aikaisemmin niitä missään huomannut, liekö aivan uutuustuotteita? Pysähdyin silloin pikaisesti tutkimaan niitä ja suunnittelin vielä paremmalla ajalla tutustuvani niihin paremmin. Sittemmin edellinen koururuokalappu on mennyt rikki ja uuden osto oli nyt ajankohtaista. Citymarketista löytyi vihreitä Orthexin ruokalappuja ja hinta oli 8 euroa. BabyBjörnista olisin saanut maksaa 12 euroa eli 50 % lisää. Orthexin ruokalappu vaikutti todella hyvältä ja voidaanhan tämä laskea Vauhtiveikon 10 euroa/kk suomalaiseksi tuotteeksi! Onpa hienoa, että naapurimaan kestosuosikki on saanut vertaisensa suomalaisen kilpailijan!

Orthex-koururuokalappu

Samalla reissulla nappasin Pirkka-puhdistuspyyhkeitä. Mutta mitä on tapahtunut pakkaukselle? Hyllyssä oli uusia ja vanhoja pyyhkeitä myynnissä, henkilökohtaisesti pidän tuosta vanhasta kuvasta paljon enemmän.

Pirkka-puhdistupyyhkeen muodonmuutosEi kommentteja:

Lähetä kommentti