perjantai 29. toukokuuta 2015

Kurkistus kesän pehmopakettiin

Alun perin gDiaper-systeemi rantautui meille Vauhtiveikon ollessa viisikuinen. Aika pian pojan paino alkoi lähestyä kahdeksaa kiloa, jolloin koon M gPantsit olivat mielestäni enää juuri ja juuri sopivat. Tykkäsin kuitenkin näistä vaipoista niin paljon, että halusin hankkia uudet L-koon housut pojalle käyttöön.


Uudet housut ovat väreissä Great Orange ja Gigabyte Blue. Alkuperäinen aikomus oli tilata kesän uutuus Gone Sailing. Aivan supersuloinen raitahousu. Siinä kävi lopulta niin, että tämä malli oli minulla StoffyWeltin ostoskorissa päiväkausia ja kun vihdoin minulla oli aikaa hoitaa tilaus loppuun asti, se olikin loppuunmyyty. Kyllä. Otti. Päähän. Onneksi vaihtoehtoja on kuitenkin vaikka kuinka, ja olen näihin pöksyihin todella tyytyväinen! Tykkään tuosta oikeastaan sinisestä enemmän, vaikka se oli minun varaväri.

Photo gDiapers / gNappies

Aivan parasta tässä on se, että aikaisemmin ostamani gPouchit ja kaikki niihin sopivat imut käyvät nyt L-koon housuihin. M, L ja XL -koon gPantseissa käytetään samaa gPouchia, joten lapsen kasvaessa uusitaan vain päällimmänen kerros.

Kokoero M:n ja L:n välillä on aika iso. Alla näkyy kuvassa vaalean sininen L-koon pökä ja päällä vihreä gPant koossa M. Uusissa housuissa on selvästi parempi istuvuus ja kuitenkin kasvunvaraa. M-koko kävi reisien kohdalta ahtaaksi.


Kesän pikkureissuja varten tilasin myös kunnon vaippapussin! Tästä on jo tovi haaveiltukin: Planet Wise wetbag M-koossa. Valitsin sellaisen kuosin, jota voin käyttää pitkään. En halunnut mitään pienten poikien robottikuvia, koska aion käyttää tätä vielä sen eläköidyttyä vaippakäytöstä. Kuosi Jewel Woods viehätti ja siinä on hyvät värit. M-koon pussiin luvataan mahtuvan 4 - 6 vaippaa, mutta minusta tuo vetää noin tuplaten tämän määrän. Sanoisinpa, että tuo pussi on kokoluokkaa just perfekt! Sinne mahtuu melkoisesti tavaraa, mutta se on niin pieni, että sen viitsii raahata mukaan yhden vaipankin takia (vaikka neuvolareissulle). Kallis pirulainen oli, mutta kyllä sitä on kovasti kehuttu.

Planet Wise, vaippa kuvassa vain koon hahmottamisen vuoksi
eli hienosti ilmaistuna "kuvausrekvisiittaa"

Yksi jenkkipalstoilla paljon kehuttu tuote piti napata testiin: Rumparooz-kuori. Rumparooz-kuorta saa kahdessa eri koossa. Ykköskoko on tarkoitettu vastasyntyneille ja isompi on One size -vaippa, jonka voi säätää kokoihin 4 - 15 kg. Väreissä ja kuoseissa on vara valita, minulle Quinn oli helppo valinta.

Otin samalla lisää imuja. Viimeksi ostin oikein kunnon sekamelskan, melkeinpä kaikkia mitkä käy isompaan gPouchiin. Nopeasti sieltä valikoitui omat suosikit ja nyt tilasin niitä lisää. Thirsties Stay Dry Duo Insert on todella monipuolinen tuote, en ole vielä löytänyt vaippaa missä sitä ei voisi käyttää! gDiaperin lisäksi täytän niillä jos jonkinlaisia taskuvaippoja ja olen kokeillut Flip-kuorivaippaan ja uuteen Rumparooz-kuoreenkin jo niitä.

Ylläolevassa kuvassa hyvin havainnoitavissa, mitä parin kuukauden jatkuva pyykkääminen tekee valkoiselle tuotteelle. Ensinnäkin käytetty imu on reilun sentin suuntaansa pienempi, asiaan kuuluvaa kutistumista. Pinnan fleece on näköjään hieman nuhjaantunut uuteen verrattuna. Lisätilaukseen pääsi myös gDiaperin oma imu gCloth. Jos tykkään Thirsties-imuista ainakin kuuhun ja takaisin, nämä eivät aivan yllä samaan, mutta hyvänä kakkosena tulevat silti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti