lauantai 30. toukokuuta 2015

Juhlahumua ja lasit kuohuvaa

Valmistujaispäivä! Kesän aloitimme juhlatunnelmissa mekin, sillä meillä oli kahdet ylioppilasjuhlat tänään. Toiset naapurissa ja toiset pois muuttaneen naapurin luona. Etiketti on jotenkin muuttunut, sillä ennen vanhaan ylioppilasjuhlille ei kutsuttu vaan sinne vain mentiin. Minun mielestäni kutsu oli mukava saada, joten tämä etikettimuutos on kerrassaan super fine!

Minulla on joitain raskauskiloja (kuinka pitkään tämä selitys menee läpi?) vielä taakkana ja ainainen vaatteiden sovitus oli keskivertoa nöyryyttävämpää. Siis mikään ei mennyt päälle! Tai näytti kamalalta päällä. Jotain sentään löytyi eikä aivan nakusillaan tarvinnut kyläilemään lähteä. Onneksi kengät eivät välitä painon heilahtelusta.


Vauhtiveikolle löytyi juhlavaatteet kavereilta saaduista vaatteista! Pitäisi useamminkin pukea poika kunnon kamppeisiin, kun niitä kerran on. Olimme jo aikeissa lähteä ensimmäisestä kyläpaikasta, kun huomasin Vauhtiveikon jääneen suustansa kiinni. Siis aivan kirjaimellisesti: poika oli meille entuudestaan vieraan miehen sylissä sohvalla ja ihasteli värikästä kravaattia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti