torstai 3. syyskuuta 2015

Mainio syksyinen jumpsuit

Joko se kesä meni? Koko Suomi vietti tämän kesän keskivertoa kylmemmästä säässä ja välillä ainakin tuntui siltä, että jatkuvassa vesisateessa. Viileät ilmat ja jatkuvat vesisateet eivät kuulu kesään, mutta nyt aloitamme syyskauden ja nämä elementit kuuluvat asiaan!


Syksy on lempivuodenaikani! Syksy on aamuinen aurinko, joka heijastaa vesisateen jälkeen asfaltin pinnasta. Viileät, pimeät illat, villasukat ja kynttilänvalo. Mielestäni myös luonto on syksyisin kauneimmillaan! Me pohjoisen asukit imemme itseemme luonnon tarjoamaa väriterapiaa ennen pimeää talvikautta.

Mainion syysmallistossa AW15-16 on kauniit pehmeän lämpimät syysvärit! Näin kuvan Mainion kaksivärisestä hupullisesta jumpsuitista ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Johtuukohan siitä, että tästä viininpunaisen ja kullan väriyhdistelmästä tulee mukavasti mieleen tylypahkalaiset? Värit ja malli ovat kerrassaan mainiot ja hainkin jumpsuitin jo samana päivänä Zeppeliinin Metsola-myymälästä. Metsolan valikoimaa pääsee ihastelemaan Metsola-verkkokaupassa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti