sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Pikkupulun Taittoimu ja Zorb-lisäimu

Pian yksivuotissyntymäpäiviään juhlivan Pikkupulun Niina tarjosi meille taittoimua ja zorb-lisäimua testiin. Koska olin sattumalta juuri noita taittoimuja ihastellut, tilasin niitä samaan pakettiin kaksi lisää. Meidän vaippavarastossa taskuvaippoja riittää ja kunnon imuille on aina käyttöä!


Pikkupulu valmistaa ja myy kestotuotteita kunnioitettavalla valikoimalla! Tällä hetkellä verkkokaupasta löytyy varastovalmiita taskuvaippoja ja heiltä voi tilata omavalintaisia taskuvaippoja, sisätaskuvaippoja ja yövaippoja. Omavalintaisille vaipoille ei vielä ole toimivaa verkkokauppavalikkoa, mutta mieluisensa pystyy tilaamaan sähköpostitse. Kestovaippailijoille Pikkupulu valmistaa myös taittoimuja, lisämuja ja villahousuja. Muuta kestovalikoimaa Pikkupululta löytyy liivinsuojia, nessuja, talousliinoja, kestositeitä ja pikkuhousunsuojia pusseineen. Hauskoja ideoita ovat myös virkatut bambukestorätit ja vanulappukokoiset kestolaput!

Siksak, Onni ja ilona, Keltainen auto
Koska tänä vuonna on ollut niin sateinen ja viileä kesä, tilasin päivään piristystä iloisen keltaisena taittoimukolmikkona! Nämä ovat niin sieviä, että tuntuu aivan hurjalta laittaa niitä vaippaan! Valtaosa meidän vaippavarastosta on taskuvaippoja ja mieluiten täytän ne erilaisilla taitoilla mikrokuituimujen sijaan. Nyt saan pyykkipäivänä silitellä kauniiden vaippojen lisäksi myös iloisen värisiä imuja!


Olen kuivannut Pikkupulun taittoimuja sekä pyykkinarulla että alhaisella lämmöllä kuivausrummussa. Yksikään taittoimu ei kiertynyt tai pussittunut pyykissä. Olin varautunut oikomaan ja venyttelemään niitä kuosiinsa, mutta ne tarvitsikin vain räpsäyttää ja laittaa pyykkinarulle. Pikkupulun Niina vastasi uteluihini, että kaikki kutistuvat kankaat pestään kerran tai parikin kertaa, jotta imut pysyvät mahdollisimman hyvinä pesusta toiseen.


Pikkupulun taittomu on bambuhamppufleeceä, missä on kuosikankaana joustofrotee. Bambuhamppufleece onkin meille jo entuudestaan tuttu imukykyinen ja ihanan pehmeänä pysyvä materiaali. Pikkupulun taittoimun mukana tulee zorb-lisäimu. Lisäimu on ommeltu taittoon kiinni ja siinä on sama kuosikangas kuin taitossakin. Lisäimussa on kolme kerrosta: kuosikangas, zorb ja bambujoustofrotee. Näin koko taitolle tulee kolmeen kertaan taitettuna imukerroksia yhteensä yhdeksän!

Pikkupulu-taittoimu on luksusimu taskuvaippaan
Nopeasti imevä zorb eli lisäimun puoli laitetaan vaipassa päällimmäiseksi. Vanhan viisauden mukaan taskuvaippaan laitetaan päälle nopeasti imevää materiaalia ja sen alle hitaasti imevää materiaalia, kuten bambua tai hamppua. Pikkupulun taittoimulla tämä hoituu helposti yhdellä tuotteella!

Pikkupulun taittoimu sopii taskuun kuin taskuun. BumGenius-taskuvaippaan Pikkupulu-taitto sujahtaa suoriltaan vaipan M- ja L-kokosäädöillä. Pienimmilleen eli S-kokoiseksi muutettuun taskuvaippaan voi taittoimua hyvin käyttää taittamalla taittoa alareunasta kaksin kerroin. Alla olevassa kuvassa on BumGenius-taskun oma S-kokoinen mikrokuituimu ja Pikkupulun taittoimu alareunastaan saman mittaiseksi käännettynä. Kovin paljoa taittoa ei tarvitse kääntää ja pikkuvauvalle taitoskohta kannattaa asettaa vaipassa etupuolelle.


Pikkupulun taittoimu sopii loistavasti myös kuorivaippaan! Taittoimun voi asettaa kuorivaippaan joko tasaisesti kolmeen kerrokseen taiteltuna tai vaihtoehtoisesti jättämällä taitto yläosastaan leveäksi, jolloin kuoren PUL-pinta osuu mahdollisimman vähän vauvan iholle. Minä käytän mieluusti kestovaipoissa kuivaliinoja ja laitan tähänkin vaippaan päällimmäiseksi vielä fleecekuivaliinan. Kuivaliina paitsi pitää vauvan ihon kuivan tuntoisena myös suojaa kauniita kankaita sotkuilta! Halutessaan tällaisen vaipan voi aivan hyvin käyttää ilman kuivaliinaakin, sillä Pikkupulun taittoimun kuosikangas tuntuu mukavan pehmeältä ihoa vasten.

Pikkupulun taittoimu käy kuorivaippaan hyvin
Pikkupulu-taittoimu on oikea imujen all in one -tuote: nätti, nokkela, helppo ja huoleton yhdessä ja samassa tuotteessa! Imu on superimukykyinen ja meidän tavanomaisella vaipanvaihtovälillä se muuttuu vain hieman nihkeäksi. Minulle kestovaippailussa on ensisijaisen tärkeää vaipan hyvä istuvuus ja käyttömukavuus vauvan näkökulmasta. Pikkupulun taittoimulla saan taskuvaipasta notkean ja pehmeän joutumatta tinkimään vaipan imukyvystä! Erinomainen tuote, jota suosittelen niin omille kavereille kuin kaikille blogin lukijoillekin!

"Mansikka" ja kesä
Pikkupulun Zorb-lisäimu on nopea kosteuden levittäjä, joka laitetaan imu-combon päällimmäiseksi. Zorb-lisäimussa on kolme kerrosta: kuosikangas, zorb ja bambucollege tai bambufleece.

Zorb on kestovaippakäyttöön suunniteltu erityisen nopea ja imukykyinen materiaali. Pikkupulun zorb-lisäimu onkin tarkoitettu nopeaksi imuksi levittämään kosteutta muihin vaipan imuihin. Lisäimu laitetaan vaipassa imupinon päällimmäiseksi ja sitä voi käyttää kaiken tyyppisiin vaippoihin: taskuvaippoihin, kuorivaippoihin, sisävaippoihin ja All-in-one -vaippoihin. Minä olen käyttänyt zorb-lisäimua pääasiassa taskuvaipoissa erilaisten imujen kaverina ja testimielessä myös BumGenius Elemental-AIO-vaipassa.


Zorb-lisäimu on ohut mutta tehokas lisäimu. Se antaa vaipalle lisää käyttöaikaa ja reissuun lähtiessä lisää käyttövarmuutta! Käytännöllinen koko helpottaa lisäimun käyttöä vaipassa kuin vaipassa. Näillä voi parantaa helposti vanhojen imujen suorituskykyä esimerkiksi lapsen kasvaessa. Jos verkkokaupassa tulee valinnanvaikeus kauniiden kuosien välillä, aina voi valita viiden lisäimun yllätyspaketin ja säästää samalla rahaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti