keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Kestovaippoja ulkomailta

Kestovaipat ostetaan verkkokaupoista. Näinhän se menee, ainakaan minun kotikaupungistani ei löydy minkäänlaista kestovaippatarjontaa. Suomalaisissa verkkokaupoissa on paljon hyviä tuotteita myytävänä ja ensisijaisesti suosin itsekin suomalaisia kauppoja. Haluan tukea suomalaista yrittämistä ja lisäksi postikulut ovat edullisemmat. BumGenius-vaippoja ei lähetetä ulkomaille, mutta onneksi meillä on Suomessa aktiivinen BG-kauppias Pienten parhaaksi, jonka kattavasta valikoimasta löytyy vaipat ja värit joka lähtöön. Täältä kannattaa metsästää myös uutuusvärejä ja Limited Edition -kuoseja. Kirjautumalla sisään verkkokauppaan pääsee katselemaan omia vanhoja tilauksia.

Ulkomailta olen tilannut sellaisia tuotteita, mitä ei Suomessa kukaan myy. Yksi mukava verkkokauppa on The Nappy Lady. Brittiläisissä verkkokaupoissa on aina hieman tyyriimmät postikulut, enkä itse ole täältä mitään koskaan tilannut. Mutta verkkokaupalla on iso asiakaskunta, jotka käyvät ahkerasti arvostelemassa ostoksiaan! Näitä Customer Reviews -kirjoituksia on mukava lueskella tuotteisiin tutustuessa. Onhan siellä arvioitu meilläkin myytäviä vaippamerkkejä kuten BumGenius, TotsBots ja Charlie Banana.

Aikaansa voi kuluttaa myös lueskelemalla USA:n ison verkkokaupan Kelly's Closetin tuotearviointeja ja asiakasarvosteluja. Sivut näyttävät ensin sekavilta, mutta sekaan sukeltaminen kannattaa. Täällä on helpoiten luettavat asiakasarvioinnit, sillä pitkän ja tylsän kirjallisen palautteen lisäksi asiakkaat ovat valinneet ehdotetuista ominaisuuksista mielestään sopivimmat. Esimerkiksi meidän perheen kestosuosikki BumGenius 4.0 on saanut kokonaisarvosanaksi 4,5 tähteä viidestä, 100 henkilöä on arvioinut sen hyvin peseytyväksi, 84 pitää tuotetta pehmeänä ja 5 on arvioinut, että vaipalla on huono istuvuus ja se vuotaa. Mitäänhän täältä ei voi ostaa, sillä kaikki kiinnostavat merkit ovat kieltäneet tuotteittensa myynnin ulkomaille.

StoffyWeltiltä olen tilannut pariinkin otteeseen vaippailutavaraa (gVaippoja vai mitä ihmeitä? , Kurkistus kesän pehmopakettiin). Kestovaippojen tilaaminen ulkomailta on sujunut aina hyvin! Verkkokaupassa voi asioida joko saksan- tai englanninkielellä, postikulut eivät päätä huimaa ja paketti on viikossa perillä. StoffyWeltillä on mielestäni parasta se, että tuotteiden tiedot on kirjoitettu verkkokauppaan huolellisesti myös englanniksi, kirjautumalla sivuille ostoskori jää muistiin ja jokaisesta tuotteesta näkee helposti käyttäjien antaman keskiarvon. Tilauksen jälkeen sähköpostiin tulee pyyntö osallistua arviointiin ja olen itsekin kummankin tilauksen jälkeen käynyt antamassa arvioni tuotteista.

StoffyWeltillä on usein hyviä tarjouksia, välillä jopa prosenttialennuksia koko valikoimasta! Myyjä on aktiivinen: uusia tavaroita ja alennuksia ilmestyy vähän väliä. Yhteensopivien tuotteiden valinnassa auttaa myyjän suositukset, jotka löytyvät melko alhaalta tuoteselostuksesta. Myyjä on myös kerännyt useita erilaisia käteviä kokeilupakkauksia (Savings packs), joilla pääsee esimerkiksi tutustumaan erimerkkisiin kuorivaippoihin muutaman erilaisen imuosan kera.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti