keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Blueberry Capri ja Petit Lulu -sisävaippa

StoffyWeltin Michelle lähetti meille kokeiltavaksi Blueberry Capri -kuorivaipan, Petit Lulu -sisävaipan ja pari Cosies-puuvillaprefoldia. StoffyWelt on saksalainen kestovaippoihin erikoistunut verkkokauppa, missä on kattava valikoima laadukkaita tuotteita. Tilaukset ovat perillä viikossa ja postikulut ovat maltilliset. Pidän verkkokaupasta myös sen vuoksi, että olen saanut aina tuotteisiin liittyviin kysymyksiin nopeasti vastauksen. Tykkäämällä StoffyWeltin Facebook-sivuista pysyt ajan tasalla verkkokaupan tarjouskampanjoista!


Petit Lulu -sisävaipoissa on kauniit modernit kuosit ja kirkkaat värit! Juuri minun makuuni! Petit Lulu -sisävaippoja valmistetaan kolmea eri kokoa ja kiinnityksen voi valita mieltymystensä mukaan joko tarroilla tai nepeillä. Petit Lulu -vaippamme on kokoa 2, joka sopii 4-15 -kiloisille vauvoille. Tuotteen kokoa säädetään vaipan edessä olevin nepein. Pian 10 kuukauden ikäinen Vauhtiveikko käyttää jo L-kokoa kaikissa vaipoissaan ja tämänkin puen päälle isoimmalla kokosäädöllä.

Petit Lulu -sisävaippa kasvaa vauvan mukana
Vaipan sisäosat ovat luomupuuvillaa ja bambua, ihoa vasten laitetaan vaipan mukana tuleva pehmoinen fleecekuivaliina. Petit Lulu -sisävaipassa on bambu-luomupuuvilla-imu, joka kiinnitetään nepeillä vaipan sisälle. Irrotettava pitkä imu paitsi nopeuttaa vaipan kuivumista, myös mahdollistaa vaipan hyvän istuvuuden kaikilla kokosäädöillä.Pehmeääkin pehmeämpi Petit Lulu! Petit Lulun sisävaippa tuntuu silkkisen pehmeältä. Tuote on huolellisesti viimeistelty ja yksityiskohtia myöten hyvin suunniteltu. Esimerkiksi jalanteiden kuminauhat on ommeltu siten, että vauvan ihoa vasten ei tule ommel vaan välissä on kangas.


Petit Lulun sisävaippoja saa myös vastasyntyneille vauvoille (koko 1). Kokoa 3 kutsutaan yövaipaksi ja se on erityisesti isopissaisille suunniteltu yövaippa.

Meillä on käytetty tähän asti aina öisin kertakäyttövaippaa, mutta tätä Petit Lulun sisävaippaa on käytetty yölläkin! Olen kaivannut luotettavaa, pehmyttä ja hyvin istuvaa sisävaippaa yökäyttöön ja nyt olen sellaisen löytänyt! Seuraavaan tilaukseen nappaan näitä pari lisää ja voinkin lopettaa niiden vähäistenkin kertakäyttövaippojen raahaamisen kaupasta!


Sisävaipat tarvitsevat aina vedenpitävän kuoren lisäksi. Kuorena käytetään yleensä joko villahousuja tai PUL-kuorta. Blueberry Capri -kuorivaippaa on kehuttu kovasti ja olinkin poikkeuksellisen innoissani päästessäni tutustumaan tähän vaippaan! Capri -kuorivaippaa myydään kahdessa koossa: normaalikokoinen kuori ja vastasyntyneen oma kuori. Molempia kokoja saa tarra- ja neppikiinnityksellä ja kattavasta väri- ja kuosimallistosta löytyy varmasti jokaiselle mieluisa. Katsokaapa tätä kaunotarta!


Blueberry Capri-kuoremme on tarrakiinnitteinen kuorivaippa. Tarra tuntuu jämäkältä ja kestävältä, sitä on helppo käyttää ja se pysyy napakasti kiinni Vauhtiveikon vauhdissa. Itse olisin todennäköisesti ostanut neppikiinnitteisen Capri-kuoren, mutta olen jo nyt aivan ihastunut tähän tarraversioon! Caprin tultua taloon huomaan käyttäväni sitä jatkuvasti!

Koko 2 on tarkoitettu 5-16 -kiloisille vauvoille ja vaipan kokoa on helppo säätää edessä olevilla säätönepeillä. Capri on tilava kuorivaippa. Vauhtiveikon muut vaipat ovat jo isoimmalla eli L-koon säädöllä, mutta prefoldin kanssa Capri on sopiva keskimmäisellä korkeussäädöllä. Käyttäessäni Capria sisävaipan kanssa, avaan kuoren isoimmilleen ja se peittää L-kokoisen sisävaipan aivan ongelmitta.

Blueberry Capri ja Petit Lulu -sisävaippa
Blueberry Caprissa on vuotosuojat. Pikkuisilla vuotosuojat pitävät vaipan sotkut sisäpuolella ja isommillekin vuotosuoja antaa tervetullutta lisäsuojaa. Moni on kehunut Capria vaippavalikoimansa pomminvarmana kuorivaippana ja nyt olen itsekin liittymässä joukkoon! StoffyWeltin 144 asiakasta on arvioinut tämän tuotteen ja se on saanut arvosanan 4,81/5,00.


Paitsi että Blueberry Caprissa on hyvin toimivat vuotosuojat, vaippa myös istuu Vauhtiveikon päälle todella hyvin! Olen erityisen tarkka vaippojen käyttömukavuuden suhteen ja ilokseni olen saanut huomata, että Capri ei tunnu ahtaalta eikä jätä minkäänlaisia painaumia vauvan iholle. Se istuu täydellisesti olematta liian tiukka tai liian löysä. Caprin poikkeuksellisen hyvästä istuvuudesta kertoo se, että tämä on ensimmäinen PUL-kuori, jonka laitan poikani päälle yöksi! Olen käyttänyt Capria yöllä Petit Lulu -sisävaipan kanssa. Nämä ovat erinomainen pari yövaipatukseen hyvän istuvuuden, pehmeyden ja luotettavuuden vuoksi.

Capri on todellakin monikäyttöinen kuorivaippa, sillä sitä voi käyttää paitsi sisävaippojen kanssa myös erilaisten imujen kanssa. Vaippaan on ommeltu taitokset, jotka pitävät imut hyvin paikallaan. Päiväaikaan olen käyttänyt Capri-kuorta Thirsties Stay Dry Duo Insert -imujen kanssa sekä Cosies-puuvillaprefoldien kanssa.

Cosies Unbleached Cotton Prefolds eli valkaisemattomat puuvillaprefoldit ovat monikäyttöisiä ja edullisia imuja kestovaippoihin. Cosies-prefoldit ovat hyvin imukykyisiä, pehmeitä ja helposti peseytyviä imuja. Nämä ovat niitä tuotteita, jotka vain paranevat käytössä! Prefoldin voi nopeasti taitella Capri-kuoreen pötköksi kolmeen kerrokseen. Alla olevassa kuvassa prefoldia on vielä levitetty yläreunastaan, jolloin se peittää kuoren PUL-pinnan kokonaan. Halutessaan prefoldin päälle voi laittaa vielä kuivaliinan, sillä pelkkä puuvilla tuntuu märältä ihoa vasten.

Blueberry Capri ja Cosies Unbleached Cotton Prefold
Kestovaippailu kuorivaipoilla on helppoa ja edullista. Viisi tai kuusi kuorta ja vino pino imuja riittää jo pitkälle. Kuorivaipan ja imun käyttö on helppoa: vaipanvaihdon yhteydessä kuoresta poistetaan märkä imu, laitetaan puhdas tilalle samaan kuoreen ja vaippa on valmis käyttöä varten. Usein käytössä on kaksi kuorta rinnakkain, jolloin juuri käytetty kuori jätetään tuulettumaan yhden vaipanvaihtovälin ajan. Märän kuoren voi pyyhkäistä sisäpinnalta puhtaaksi ja se ehtii kuivua seuraavalle vaipanvaihdolle. Muutaman kerran käytetty tai likaantunut kuori laitetaan pyykkäystä odottamaan.

Blueberry Capri on epäilemättä kuorivaippojen parhaimmistoa ja se onkin näiden viikkojen aikana noussut suosikkien joukkoon! Olen ollut niin tyytyväinen Petit Lulun sisävaipan ja Capri-kuoren yhdistelmään yöllä, että suunnittelimme jo kaverin kanssa kimppatilausta StoffyWeltille. Suosittelin tuotteita omalle ystävälleni ja suosittelen niitä blogin lukijoillekin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti