keskiviikko 5. elokuuta 2015

Trendipellepullot

Ostin ensimmäisen Lifefactoryn pullon Babystylen liikkeestä vasta odottaessani Vauhtiveikkoa. Pikkuvauvana Vauhtiveikko vierasti pullon tuttiosaa, mutta nyt nokkamuki-ikäisenä lasipullo on päässyt taas käyttöön. Ostin Life-kaupasta kovamuovisen nokkaparin Lifefactory-pulloon ja Vauhtiveikko kelpuutti pullon käyttöön.


Meillä oli pikkuvauvana käytössä Mamin lasiset tuttipullot, sillä niiden tuteista Vauhtiveikko piti eniten. Nyt kuitenkin nokkamukeja etsiskellessäni olen huomannut, että noihin Mamin pulloihin saa erilaisia nokkaosia vaikka kuinka montaa erilaista, mutta mielestäni niissä on kaikissa jotain vikaa. Yhdestä mallista tulee liian paljon kerralla, toisesta tulee liian hitaasti juotavaa ja yksi vaikuttaa liiaksi tutilta. Lisäksi joka kaupassa tuntuu olevan erilaiset Mam-nokkaosat hyllyssä ja muutaman kerran olen vasta kotona huomannut, että ostamani tuote ei ollutkaan sitä mitä piti.

Lifefactoryn lasipullot ovat paitsi suloisia, myös hyvin toimivia ja kestäviä lasipulloja. Lasipullo puhdistuu hyvin eikä siitä takuulla irtoa vauvan maitoon mitään. Tyylikäs värikäs silikonisuojus suojaa lasipulloa kolhuilta, eikä suojusta tarvitse irrottaa pesun tai kattilassa keittämisen ajaksi. Samaa pulloa voi käyttää moneen eri tarpeeseen: tuttipullona, nokkapullona, eväspullona ja maidon jääkaappi- tai pakastinsäilytykseen. Kaiken kaikkiaan Lifefactoryn lasinen tuttipullo erottuu selvästi edukseen tuttipullovalikoimassa.


Tilasin pari Lifefactory-pulloa lisää Lauran Pikku Putiikki -verkkokaupasta. Siellä oli mielestäni hyvä valikoima ja kilpailukykyinen hinta. Samaan tilaukseen otin pulloihin sopivat korkit. Nämä olivat neljän korkin setissä, joten värit eivät nyt aivan täsmää meidän pulloihin. Onneksi se on vain plussaa, ei meidän nokkaosatkaan ole pullojen kanssa samaa väriä!

Tilauksen tein lauantaina ja paketti oli Smartpostissa jo tiistaina. Putiikista tuli sähköpostitse paketin seurantakoodi ja siinä oli fiksusti pyydetty vielä tarkistamaan, että antamani puhelinnumero on oikein. Smartpostin saapumisilmoitus tuli minulle sekä tekstiviestillä että sähköpostiin ja tokihan minä seurasin silmä tarkkana paketin kulkua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti