torstai 8. syyskuuta 2016

Suosikkeja kauneuspäiviltä

Kauankos Valkea ja Sokos on nyt Oulussa ollutkaan? Ei aivan puolta vuotta, mutta ei kauaskaan... Niin tai näin, olen eksynyt Sokoksen kemppariin aikaisemmin vain yhden kerran, kun kävin pikaiseen hakemassa hyllystä tutun tuotteen. Nyt pääsin kiertelemään ja katselemaan paikkoja aivan rauhassa, itse asiassa olen käynyt kauneuspäivillä jo kahdesti tällä viikolla.

Ensinnäkin kerron, että minusta on ihanaa vierailla erilaisilla tapahtumapäivillä, kuten nyt on Sokoksen Kutsu kauneuteen. Viihdyn ihmisvilinässä, kysyn asiantuntijoilta kiperiä kysymyksiä ja arvostelen mielessäni kassojen hitautta. Asiakaspalvelun laatu punnitaan meikittömillä kasvoilla ja pyöräilykamppeissa. Tällä kerralla arvostelisin luonnonkosmetiikkaosaston sijoittamista, sillä se ei ole edes "siinä vieressä" vaan se on jossain "tuolla nurkan takana perällä".


Kesällä ostamani Supermoodin Beauty Sleep Youth Restoring Eye Serum on tehnyt ihmeitä silmänympärysiholleni. En sanoisi, että minulla on vielä ryppyjä, mutta iho on ollut kuiva ja ruttuinen. Nimensä mukaisesti seerumia on tarkoitus käyttää yöllä ja tämä kosteuttaa ja pehmentää ihon silminnähden. Minulla ei ole ollut yhtä hyvää silmänympärystuotetta aikaisemmin ja luulenpa, että tästä parempaa on vaikea löytääkään!

Supermood on tullut jäädäkseen ja tätä halusin lisää! Sokoksen Kutsu kauneuteen -päiviltä kävin ostamassa Supermoodia myös päiväkäyttöön. Supermoodin Eyes Wide Open Serumin luvataan tasoittavan silmänympärysihoa hetkessä ja sen se todella tekee! Iho on hetkessä selvästi napakampi! Supermoodin ostaja saa kaupan päälle kauneustapahtuman ajan Youth Glo Luxury Peel -naamion!


Sokos on vasta ottanut Zuiin valikoimiinsa. Minun täydellisen luonnonkosmetiikkameikkipohjan etsiminen jatkuu, sillä Zuiin meikkivoide on valitettavasti parhaimmillaankin vain puolipeittävä. Ajattelin kokeilla sitä vielä meikkipuuterin kanssa, ennen kuin luovutan muuten mukavan merkin osalta. Nappasin sekä meikkipuuterin että irtopuuterin, sillä koko Zuiin valikoima oli alennuksessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti