sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Kuivan ihon Mádara-suosikit

Mádaran alennusmyynti on taas ensi viikolla ja ajattelin kertoa omat kuivan ja herkän ihon suosikkini valikoimasta! Verkkokauppaan rekisteröityneet asiakkaat voivat etukäteen kerätä toivelistan, josta tilauksen tekeminen käy sitten näppärästi alennusmyynnin alettua. Tuntuvan 40% alennuksen lisäksi yli 70 euron tilauksiin pakataan mukaan SOS Hydra Mask! Houkutteleva tilaisuus tutustua luonnonkosmetiikkaan tai tilata omia suosikkeja pari purnukkaa varastoon!Superseed Soothing Hydration -kasvoöljy sopii ohuelle, kuivalle ja herkälle iholle. Käytän öljyä öisin voiteen alla, vaihtoehtoisesti öljyä voi sekoittaa pari tippaa yövoiteen sekaan kämmenellä juuri ennen levitystä.

Regenerating Night Cream on täyteläinen mutta hyvin imeytyvä yövoide. Oma purnukkani alkaakin olla pian lopussa! Voide tuoksuu hyvälle ja sopii erittäin hyvin kasvoöljyn päälle. 

Ohuille elovenakutreilleni suosin nykyään Mádaran Nourish and Repair -hoitoainetta. Hiukset ovat silkkisen pehmeät, takuttomat ja ilmavat! Hoitoaine tuoksuu hieman metsäiselle, kuin mökkisaunan ulkosuihkussa konsanaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti