lauantai 3. syyskuuta 2016

Jadenan Sofi-taskuvaippa

Oli eräs torstaipäivä, kun huomasin Jadenan Facebook-julkaisun kilpailusta. Jadenan verkkosivuille oli piilotettu 15 kirjainta, niistä piti keksiä kysyvä lause, mihin vastaamalla osallistui vaippa-arvontaan. Tässä vaiheessa osaattekin jo arvata, että yours truly voitti skaban ja meidän vaippavarasto on nyt Jadenan taskuvaippaa rikkaampi! Juhuu! Minulla on aivan uskomattoman huono tuuri kaikissa arvonnoissa, mutta nytpä sattui onni potkaisemaan! Siitä vain arvailemaan lausetta: L V M O K O U A E Ä I K K S A.


Minulla on ollut sellainen mielikuva, että Jadenan vaipat soveltuvat parhaiten hyvin hoikille lapsille. Koska omani ei ole erityisen hoikka, joskaan ei pulleakaan, en ole aikaisemmin tullut tutustuneeksi Jadenan tuotteisiin. Jadenan kapea haara ja napakat kuminauhat sopivat epäilemättä myös hoikkareitisille lapsille, mutta meidän keskivertomalliselle Vauhtiveikollekin nämä istuvat mukavasti päälle! Tavanomaista pulleareitisemmän lapsen vanhempien kannattaa kysyä vinkkiä oikean koon valintaan, mutta normaalipyöreä tai hoikkanen lapsi menee näissä vallan mainiosti.

Jadenalta saa PUL-taskuvaippaa kahdella eri mallilla: etukiinnitteinen Jade ja sivukiinnitteinen Sofi. Vuoden ja kymmenen kuukauden ikään kasvanut taaperomme käyttää mieluiten sivuneppikiinnitteisiä taskuvaippoja, joita olenkin harkkahousujen lisäksi ostellut viime aikoina. Juoksentelevaa taaperoa tympäisee kaikki selällään puettavat vaipat ja vaipanvaihto sujuu mukavammin housumallisesti puettavien vaipattimien kanssa.


Voittovaippa on Jadenan sivuneppivaippa Sofi kokoa M/L, kuosiksi valitsin punaisen uutuus-PUL:in. Tässä koossa on M-koon leveys ja L-koon korkeus. Vauhtiveikolla on painoa 12,5 kiloa ja vaippa on sopiva ja istuu päälle erittäin hyvin.

Sofi-taskuvaipassa on edessä kuminauha. Sisäkangas meillä on bambujoustofroteeta. Vaipassa on neljät kiinnitysnepit sivussa, joten säädöt saa varmasti kohdilleen. Tiesitkö muuten, että nimi Sofi tulee Jadenan yrittäjän Janninan siskontyttäreltä, jolle sivukiinnitteistä vaippaa aikoinaan suunniteltiin?!


Uteliaisuuttani ostin blogijuttuun mukaan Jadenan Tiimaimun. Tiimaimussa on kuosikankaan lisäksi kaksi kerrosta bambuhamppufleeceä eli kolme kerrosta imua. Tiimaimu on 35 cm pitkä ja se sopii M/L-vaippaan. Ohut tiimaimu sopii paremminkin lisäimuksi. Jos tarvitsette vielä niinsanotusti kunnon imua, Jadenan Tuplis-imu vaikuttaa tutustumisen arvoiselta tuotteelta. Meillä on hyville imuille aika vähän käyttöä enää, kun poika pottailee jo niin ahkerasti. Meillä Sofin taskuun eksyy yleensä Muksujen bambuhampputaitto. 

Jadenan Sofi-taskuvaipassa on erittäin kapea taskunsuu. Hyvä puoli on se, että täältä ei varmasti imut luikertele karkuun. Toisaalta isolla kouralla taskun täyttäminen on varmasti hankalaa, sillä taskunsuun kuminauhat nappaavat minunkin ranteesta kiinni. 

Kaikenkaikkiaan Sofi on erinomainen sivuneppitasku. Vaippa on ollut kovassa käytössä ja itse asiassa koko jutun kirjoittaminen on venynyt osittain siksi, että vaippa on jatkuvasti pyykissä! Kokosuositukset Jadenan vaipoille löytyy Jadenan verkkokaupasta. Vaippoja on mukavasti varastovalmiina ja omansa saa tilattua myös tilaustyönä Your choice -tilauksena.
1 kommentti: