lauantai 17. syyskuuta 2016

Pirkkaa ja Mammuttia

Me käydään Citymarketissa aika satunnaisesti, sillä lähin iso marketti on Prisma. Mammuttimarkkinoilla tulee kuitenkin yleensä käytyä, sillä kukapa ei hyvien tarjouksien metsästämisestä tykkäisi!? Paljousalennuksia, kaupanpäällisiä, sisäänvetotuotteita ja Pirkka-suosikkeja.Talouspaperiostoksilla joutuu yleensä valitsemaan, haluaako kuviollista paperia vai puoliarkkia. Pirkka-talouspaperissa nämä kaksi ominaisuutta yhdistyvät, excellent! Ostoskärryyn hyppäsi myös Pirkka Niksi-wc-paperia. Siis oikeasti: wc-paperia, missä lukee Niksi Pirkan vinkkejä! Todellinen 2 in 1 -tuote: vessapaperi ja vessaluettava samalla rullalla. Aivan huippua! 

Siivousosastolta otin Pirkka-roskapusseja. Ja nyt tuleekin minun oma Pirkka-niksi: "Käytä kodin kierrätystuotteille eri värisiä roskapusseja ja visiitti kierrätyspisteelle nopeutuu huomattavasti!" Esimerkiksi muovit pinkkeihin, lasit vihreisiin ja metallit sinisiin pusseihin. Pitäisikö niitä roskapussirullia säilyttää vanhoissa sukkahousuissa, jotta tämä olisi virallinen Pirkka-niksi?! Alakerran vessan siivoushanskat menivät rikki, joten mukaan lähti myös uudet Sini-siivouskäsineet sekä toiseen keittiön tiskiharjaan vähän tujumpi pannu- ja parilaharja.


Pirkan Espanjalaiset miniluumutomaatit ovat aina laadukkaita ja raikkaita. Myös AB-jogurttia tulee yleensä ostettua. Iittalan Teemat olivat tarjouksessa -30%! Jotkut keräilevät Muumi-mukeja, minä keräilen Teeman kausimukeja ja yksivärisiä. Vaaleansininen vielä puuttui valikoimasta, joten nyt oli hyvä tilaisuus ostaa sekin. 

Oletko maistanut Mimmin jogurtteja? Älä anna simppelin pakkauksen huijata, sillä tuote on hieman happaman pehmeä, aidon herkullinen! Kaikkia olen maistanut, kahvin makuista ostan yhä uudelleen ja uudelleen. Mimmi-jogurtti tehdään Oulun lähikunnassa Muhoksella. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti