lauantai 20. elokuuta 2016

Kumpi ulvoo kovempaa, Ella vai Susi?

Meillä kävi hiljattain kaveripariskunta kylässä. Puhtaiden taskuvaippojen täyttäminen oli jäänyt vähän kesken, mutisin pahoittelut ja pyyhkäisin sohvan nurkasta vaippatarvikkeita kauemmas. Haikeudella totesin, että jossain välissä se tämäkin puuha loppuu kokonaan ja esittelin ihastuksissani upouutta Ella ja Susi -taskuvaippaa.


Rakastettu pitkän linjan kestovaippamerkki Ella ja Susi jatkaa taivaltaan innokkaan uuden yrittäjän johdolla. Riina itse on osakestottanut kaikkia kolmea lastaan, joista vanhin aloittaa nyt esikoulun. Riina kertoo vuosien varrella kokeilleensa kaikki löytämänsä ilmaiset kestovaippojen TSI-kaavat. Ompelukärpänen puraisikin juuri vaippoja ommellessa ja nykyään sujuvat mukavasti myös neuletyöt! Ella ja Susi -vaippoihin Riina tutustui nuorimman lapsensa aikana, joka on sattumoisin lähes samanikäinen kuin meidän Vauhtiveikko!

Huomasin reilu kuukaisi sitten Ella ja Susi -Facebook-sivuilla huhuilun yhteistyöbloggaajille. Minä, minä! Laitoin välittömästi sähköpostia, sillä mikään ei ole yhtä jännittävää, kuin päästä kokeilemaan erilaisia kestovaippoja! Onnekseni pääsin porukkaan mukaan ja E&S-tuotteet ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen! Näistä vaipoista on paljon samoja piirteitä jenkkisuosikkini kanssa.


Ella ja Susi valmistaa kestovaippatuotteita tarpeeseen kuin tarpeeseen. Suosituimpia E&S-tuotteita ovat taskuvaipat, joita voi tilata Ella ja Susi -verkkokaupasta joko varastovalmiista tai tilaustyövaippoina. Taskuvaippoja saa tarra- ja neppikiinnitteisenä sekä sivunepillisenä versiona. Laadukas Aplix-tarra kestää hyvin käyttöä. Kiinnitystarrat täytyy sulkea pesun ajaksi ja pesutarrat löytyvätkin helposti. Vink vink: taskun leveästä täyttöaukosta sopii isompikin käsi vaipantäyttöpuuhiin!

Ella ja Susi -taskuvaipoissa on mukavan leveä malli: reiluun taskuun mahtuu kunnolla imua eikä vaippa takuulla kirraa pepun kohdalta. Tasku on myös haaran kohdalta reilu ja tähän taskuun sujahtaa vaivatta imu kuin imu! Vaippa istuu kuitenkin sujuvasti päälle, eikä vaikuta mitenkään väljältä.Ella ja Susi -vaipoista Vauhtiveikolle ovat oikean kokoisia perustaskuvaipasta Slim Fit L ja sivuneppivaipasta koko M. Sivuneppivaipassa on hieman korkeampi malli ja ensin kokeilemamme Slim Fit L oli selvästi liian iso. Ella ja Susi -tarratasku koossa M jää hieman matalaksi, mutta tätäkin voimme vielä jonkun aikaa käyttää. Poika on nyt 12-kiloinen ja tällä hetkellä käytössä olevat vaipat ovat kokoa L tai Petite. Ostaessasi ensimmäistä Ella ja Susi -vaippaa kannattaa rohkeasti kysyä apua koon valintaan Riinalta! Jos olet kaltaiseni BG-fani ja olet harmitellut, miksi niitä ei valmisteta sivunepeillä, kokeile Ella ja Susi -sivuneppitaskua! Bummarin L-koko on koon puolesta verrattavissa sivuneppilliseen E&S-taskuun koossa M.

Tarravaippa ja sivuneppivaippa, molemmat kokoa M

Sisäkankaina vaipoissa on coolmaxia ja bambujoustofroteeta. Molemmilla on omat hyvät puolensa, itse tykkään coolmaxin helppohoitoisuudesta.  Kakkavaippa on helppo suihkuttaa puhtaaksi ja coolmax myös peseytyy hyvin.

E&S-sivuneppivaippa koot L Slim Fit ja M
Vauhtiveikon suosiossa ovat nykyään sivuneppivaipat, jotka pystyy kiskaisemaan jalkaan vauhdissa. Tämän malliset vaipat ovatkin omiaan pottaileville taaperoille. Pottapysäkillä vaipan saa vedettyä alas ja takaisin jalkaan housuvaipan tavoin. Kotivaipoissa pidetään ohuelti imua ja pidemmälle reissulle puetaan tuhdimman imun vaippa jalkaan.

Meidän kauniissa pöllökuosisessa sivuneppitaskussa on tukikankaana bambupuuvillafleeceä. Tukikangas antaa mukavasti ryhtiä ja pienen lisäimun taskuvaippaan, mutta samalla pidentää vaipan kuivumisaikaa.Testipakettiin kuului myös kaksi erilaista taittoimua. Hieman paksumpi näistä on Nalle-kuosinen taittoimu, missä on kaksi kerrosta bambufleeceä ja päällä joustofrotee. Valkoisessa bambutaitossa on kaksi kerrosta pehmeää bambufleeceä. Taitot käännetään kaksin kerroin, jolloin imuksi tulee neljä tai kuusi kerrosta. Minun suosikkiyhdistelmäni on simppeli valkoinen bambutaitto tukikankaisessa sivuneppivaipassa! Ohut ja pitävä paketti minun makuuni!

Riinalla on upea asenne ja tekemisen palo! Vaikka Vauhtiveikon kestovaippailutaival alkaa olla jo loppusuoralla, jään mielenkiinnolla seuraamaan, mitä jännittävää Ella ja Susi -merkiltä on vielä tulossa! Uudella yrittäjällä ideoita ja intoa riittää, ja minusta tuntuu, että joka kerta verkkokauppaa selaillessani sinne on tullut uusia, kauniita vaippoja! Kauniit Pikku-Hukat saavat munasarjat kuumottamaan ja hauskoihin koruihin saa suosikki-PUL-kankaan muistoksi kaulaan roikkumaan! Käy kurkkaamassa Poistopisteeltä, mitä löytöjä sieltä saa halvalla!

Loppuun vielä paljastan, että tilaustyövaipat sulkeutuvat syys- ja lokakuun ajaksi, kun Ella ja Susi valmistautuu Oulun Kädentaitomessuille. Verkkokaupassa on elokuun ajan yli kympin ostoksiin ilmaiset postikulut, joten nyt jos koskaan on hyvä aika tutustua E&S-tuotteisiin!


Nyt tehdään Vauhtiveikon blogissa historiaa, sillä laitetaan arvonta pystyyn, minä tarjoan! Haluan tukea uutta yrittäjää ja maksan arvonnan voittajalle omavalintaisen Ella ja Susi -vaipan. Vieraile blogin Kestovaippoja? Kaikkea sitä -Facebook-sivuilla. Tykkää jos tykkäät, arvontaan osallistut kommentoimalla Ella ja Susi -vaipan arvontakuvaa. Voittaja julkistetaan sunnuntaina 28.8.2016. Onnea arvontaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti