maanantai 15. elokuuta 2016

Jadenan Treenis

Kolmivuotiaan Jadenan suunnannäyttäjänä, suunnittelijana ja ompelumestarina toimii Jannina. Jadenan tämän kesän uutuustuote on Treenis eli treenaushousut kuivaksiharjoittelijoille. Hei, nämähän sattuivat aivan juuri meidän ikäryhmälle ja ilahduinkin kovasti, kun saimme Treenikset testattavaksi! Vauhtiveikko sai Treenikset kokosovitukseen hieman ennen julkistamista ja nämä ovat olleet sittemmin jatkuvassa käytössä. Tämä ihanan pirteä kukkameri on myös sisäisesti kaunis ja näistä harkkahousuista löytyy mukavasti myös lisämausteita!


Treenis on siro pikkuhousumalli ja siinä on napakat kuminauhat. Housut pitävät yhdet pissat, ne on helppo pukea ja riisua. Vedenpitävän PUL-kankaan lisäksi Treeniksissä on kiinteästi ommeltuna kolme imukerrosta: yksi bambuhamppufleece ja kaksi bambujoustofroteeta. Sisäpintana meidän Treeniksessä on samettisen pehmyt bambuneulos. Bambuneulos saa meiltä pari peukkua pystyyn: kuosillinen sisäpinta näyttää kivalta ja tuntuu luksukselta! Jadenan verkkokaupan Your Choise -tilaukseen Treenikseen voi valita joko bambujoustofroteen tai coolmaxin, myös bambuneulosta on tulossa valikoimiin.


Treeniksien spesiaaliominaisuus on toisen reunan kiinnitysnepit. Treeniksissä kakkavahingon siivoaminenkin onnistuu näppärästi, kun housut saa toisesta reunastaan auki. Myönnetään, että usein harkkahousuja pukiessa tulee heitettyä pieni äänetön toivomus ilmoille, että kunpa näihin ei tulisi kakkausta.


Treeniksiä valmistetaan kolmessa koossa: M 80/86 cm, L 92/98 cm ja XL 104 cm vaatekokoa käyttävälle. Jannina muistuttaa, että lapsen muodot vaikuttavat koon valintaan. Vauhtiveikko on nyt 12 kiloa painava, sisähousuissa lukee kokolappu 86/92 cm ja Jadenan Treenis-pöksyt koossa L on juuri sopiva! Apua koon valinnassa voi kysyä suoraan Janninalta, vaikkapa viestillä Jadenan Facebook-sivujen kautta.


Meidän mieleen Treeniksessä on erityisesti ollut siro kaava, huolellinen ompelutyö ja bambuneuloksen luksuslisä. Sivunepit auttavat housujen riisumisessa, vaikka niissä ei kakkavahinkoja olisikaan. Napakoitten reisikuminauhojen vuoksi Jadenan Treenis on kokeilemisen arvoinen myös hoikkareitisten taaperoitten harkkahousuksi! Myös vallan keskimittaiselle ja sopusuhtaiselle Vauhtiveikolle Treenis istuu kivasti päälle ja poika nauttii ohuista ja notkeista harkkahousuistaan!

Kätevät ja sirpsakat Treenikset omalle pottasankarillesi voit tilata Jadenan verkkokaupasta. PUL-kankaita löytyy varmasti joka makuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti