tiistai 5. heinäkuuta 2016

SuperJellonan kevytharjoitteluhousut

Voi pojat, kuinka minä osaankin arvostaa sitä, kun asiat tehdään omalla tavalla! Kiskaistaan mietintämyssy tiukasti korville ja aloitetaan suunnittelutyö niinsanotusti puhtaalle paperille. Yksi rohkea oman polun tallaaja on samalla kestovaippabisneksen uusimpia yrittäjiä: SuperJellona. Heidän vaippansa keräävät kehuja ja aktiivinen perheyritys osallistuu kestovaippailijoiden tapahtumiin kuten messuille, tapaamisiin ja hulina-alennuksiin. Asiakaspalvelu toimii salamaakin nopeammin ja vaippoja kelpaa sekä käyttää että näyttää. SuperJellonan menossa pysyy parhaiten mukana tykkäämällä SuperJellonan Facebook-sivusta.

SuperJellona aloitteli toimintaansa reilu vuosi sitten ja muistan jo silloin ihastelleeni verkkokaupassa heidän tuotteita. SuperJellonan taskuvaippa näyttää sekä persoonallisen kauniilta että hyvin toimivalta ratkaisulta! Ja apua: ne peppurusetit on aivan liian suloisia!

SuperJellona-kevytharkkahousut
Erityisesti SuperJellonan Lego-kuosinen taskuvaippa jäi kummittelemaan alitajuntaani ja kevään Kesto-lehden myötä innostuin viimein tekemään asialle jotain. Kysäisin jellonaemolta Johannalta kiinnostusta blogiyhteistyöhön, sillä halusin vielä SuperJellonaa Vauhtiveikon blogiin, ennen kuin meidän vaippakausi on kokonaan ohi. Jestas sentään, mihin se aika on mennyt? Vastahan meidän poika oli aivan pikkupaketti, jolle jännityksellä puin ihkaensimmäistä kestovaippaa päälle.

Hei hei vaan, pikkujellona!

Vauhtiveikko sai testiin tulikuuman uutuustuotteen: SuperJellonan trikoiset kevytharjoitteluhousut! Nämä sopivatkin meille erittäin hyvin, sillä nuoriherra on jo 1 vuoden ja 9 kuukauden ikäinen ahkera pottailija. Tilanteesta ja päivästä riippuen poika käyttää joko vaippoja, harkkahousuja tai pelkkiä pöksyjä.

Meidän kuivaksiharjoittelua auttavat harjoitteluhousut. Vauhtiveikko antaa pukea harkkahousut paremmin jalkaan kuin vaipan, koska harkkahousut ovat ohuen imun vuoksi mukavat päällä. Pukemista ja riisumista helpottaa huomattavasti myös se, että useimpiin kestovaippoihin verrattuna harkkahousut riisutaan ja puetaan aivan kuin tavalliset housut. Potalla pysähtyminen onkin nopeaa ja helppoa! Varsinkin niinä päivinä, kun vaipat on ehdoton "Ei, ei, ei", saa harkkahousut kiskaistua jalkaan ennen kuin poika edes ehtii viimeistä ei:tä huutaa loppuun asti.

SuperJellona-harkkahousujen takapuoli on saumaton

SuperJellonan kevytharkkahousut ovat erityisen mukavat käyttää. Bokserimaisissa alushousuissa on irrotettava imuosa, joten kuivaksi opeteltaessa harjoitteluhousuja käytetään imun kanssa ja myöhemmin housuosa toimii aivan tavallisina pikkuhousuina! Tämä onkin tosi hyvä juttu, sillä mukavia ja huolellisesti valmistettuja pikkuväen alushousuja on aika hankala löytää. Housujen takapuoli on ommeltu yhdestä palasta, joten pepun kohdille ei tule saumoja. Jopa housujen vyötärökuminauhan voi säätää omalle lapselle sopivaksi.
SuperJellonan kevytharjoitteluhousut ovat trikoota, jolle suositellaan 40 asteen pesulämpötilaa. Housuihin kiinnitettävässä imussa on kolme imukerrosta: ihoa vasten on mukavan pehmeä bambujoustofrotee (tai tenceljoustofrotee) sekä sen alla kaksi kerrosta bambuhamppufleeceä. Imuosassa on vielä alimmaisena kerroksena vedenpitävää PUL-kangasta. Imun pestään tarpeen mukaan 40 - 90 asteessa ja se kannattaa pestä muutaman kerran ennen käyttöönottoa, jotta se saavuttaa parhaan imutehon.
Kiitokset SuperJellonalle ajankohtaisista testipöksyistä: Vauhtiveikko on tykännyt kevyen rennoista harkkahousuista todella paljon! Nätit housut käyvät kotioloissa hyvin pienistä shortseista ja ovathan nämä niin söötit, ettei niiden päälle mitään viitsi pukeakaan. Harkkahousuja käytetään meillä mukavina oleskeluhousuina ja pihalla näiden kanssa voi jopa käydä puskapissilläkin.

Nostan peukun pystyyn sekä idealle että huolelliselle suunnittelulle ja toteutukselle! Alushousuista on saatu hyvin toimivat pienten vahinkolirujen pöksyt. Nämä harkkahousut ovat parhaimmillaan jo pottaileville lapsille, jotka joko tunnistavat itse pienen vahinkolirauksen tai vanhempi huomaa tarpeen ilmeistä tai käytöksestä. Isot pissat tulevat näistä läpi, eikä näitä toki vaipan korvaajaksi ole suunniteltukaan.

SuperJellonan harjoitteluhousuja kauniissa kankaissa löytyy SuperJellonan verkkokaupasta. Meillä on käytössä housuissa vaatekoko 86/92 cm ja harkkahousujen koko 86 eli M on juuri sopiva. Muut tilattavat koot ovat: 68-74 (S), 92 (L) ja 98 (XL). Toiset taidan ostaa Hakaneulanen-kankaasta. Vai sittenkin värikkään räiskyvät Bambit...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti