keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Toivossa on hyvä elää

Oltiin taas pojan kanssa kahdestaan aamupäivä. Minulle oli tullut eilen Smarttiin paketti, joten lähdimme pyöräkärryretkelle. Kaunis lämpöinen kesäaamu, olikin oikein mukavat raamit meidän kauppareissulle!


Marketin puolelta nappasin tomaatteja ja meille puoliksi yhden Kingis-keksijäätelön. Se on pojan herkkua ja sen pystyy noin pienikin syömään pahemmitta sotkuitta. Otin vielä pikalottoa pari riviä, automaatista mukaan Sadeten paketti, pihalta mansikoita ja kotia kohti. Aika pienet todennäköisyydet voittaa, mutta toivossa on hyvä elää?! Jonkun se jättipotti on vielä lunastettava.Onnikkaan Toivo-sivuneppitaskuvaipat ovat olleet jo jonkin aikaa meillä ykkössuosikkeina. Kahdella Toivolla ei pitkälle pötkitä ja lisävaipoille oli tarvista. Kauniista kuoseista oli vaikea valita suosikkeja ja päädyin lopulta näihin kolmeen: Ruskea kaivuri, Karhumetsä ja Niityn eläimet. Kaikkiin Toivoihin otin samalla omat Viksu-imut: Junat, Maijan karitsa ja Sokerihiiri. Kyllä vain, arvasit aivan oikein: Laitan Toivoihin aina niiden "omat" Viksut. Melkein nolottaa myöntää, että olen näin tarkka, mutta menköön nyt. Aika nätit setit, vai mitä?


Sadeten tilaukseen klikkasin myös Ecodoon jauhemaista pyykinpesuainetta, joka on minulle aivan uusi tuttavuus. Olen suosinut vaippapyykille Serto kirjojauhetta, mutta ajattelin kokeilla jotain vihreämpää välillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti