lauantai 30. heinäkuuta 2016

Hahtuvahullun Helmi-harkkahousut

Ostin Vauhtiveikolle parit Hahtuvahullun harkkahousut. Ekat löysin Face-kirppikseltä ja toiset tilasin Sadetesta. Minulla kävikin poikkeuksellisen hyvä tuuri, sillä käytetyt ovat aivan uudenveroisessa kunnossa! Vauhtiveikko on nyt vuoden ja 9 kuukauden ikäinen ja Helmi-harkkahousut kokoa L ovat juuri sopivat. Itse asiassa nämä ovat kuin mittatilaustyönä tehdyt: kaava on todella hyvä!


PUL-kankaisessa harkkahousussa on imuna kaksi kerrosta bambuhamppufleeceä ja sisäpintana pehmeä bambujoustofrotee. Helmi-sarjalle tyypillisesti niissä on FOE-kanttinauhaa.

Helmi-harkkahousu on yllättänyt imukyvyllään. Housut istuvat niin mukavasti päälle, että pissat pysyvät housujen sisällä, vaikka imukerroksia on vähän. Hellepäivien runsaat juomiset ja vesimelonilla herkuttelu varmasti veisi näistä voiton, mutta normaalit lirut nämä pitävät sisällään aivan ongelmitta. Leikkipuistoon mukaan pakatut vaihtohousut ovat jääneet käyttämättä, vaikka harkkahousut ovatkin olleet välillä aivan litimärät.


Minusta on mukava pukea nämä ohuet ja notkeat harkkahousut Vauhtiveikolle jalkaan aina koiralenkille. Lähtöä tehdessä käydään potalla ja jos aikaa kuluu päivänkakkaroita poimiessa, saattaa pikkukaveri käväistä välillä puskapissillä. Jos Vauhtiveikko tavallisestikin juoksee sata lasissa, näillä sporttiharkkareilla viiletetään hiki hatussa ja posket punaisina. Meillä molemmilla!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti