torstai 28. heinäkuuta 2016

Käsilaukun Kätköissä

Viime viikolla Onnikkaan uutuustuote Kätkö teki näyttävän entrén, kun Sadette päivitti ensimmäisen erän alennushinnalla myyntiin ja laittoi samalla arvontaan kolme Kätköä! Sadette yllättää aina välillä mukavilla tempauksilla ja tarjouksilla, joten kannattaa käydä tykkäämässä Sadeten Facebook-sivuista.

Kätkö on vedenpitävästä PUL-kankaasta ommeltu pussukka, jolle ainakin minä keksin vaikka kuinka paljon eri käyttötarkoituksia! Kätkössä on lenkki ja se sulkeutuu tyynyliinamaisesti päälle käännettävällä lipalla. Tarkemmat tiedot ja pesuohjeet pussukalle löytyvät Onnikkaan sivuilta.

Ensimmäiset pari Kätköä tilasin Onnikkaan verkkokaupasta, koska halusin Kätkööni upean oransseja BambuHerttoja! Oransseja ja punaisia BambuHerttoja saa vielä Onnikkaan verkkokaupasta, valkoisia puolestaan myy Sadette. Samoilla postikuluilla nappasin siis parit Kätköt: tilaustyönä Niityn eläimet -kuosi ja toisen ostin "yllätyskuosi, pirteät keltaiset ja oranssit". Meinasinpa tipahtaa pyllylleni kun pari päivää myöhemmin avasin kirjekuoren, sillä siellähän oli yksi rakastetuimpia klassikkokuoseja Sienet ja siilit! Vau, mitkä värit!


Vedenpitävälle ja pesunkestävälle pussukalle on varmasti jokanaisen käsilaukussa tarvista. Sinne sujahtaa laukun pohjalla irtona pyörineet huulimeikit. Kätköön mahtuu mukavasti pari BambuHerttaa, joten nenäliina on aina saatavilla. Tahmatassut voi pyyhkäistä puhtaiksi kastelluilla BambuHertoilla ja koska Kätkö-pussukka on konepestävä, voi märät ja likaiset BambuHertat kuljettaa siinä fiksusti takaisin kotiin. Kestoliinoiksi sopivat mainiosti myös vanhoista harsoista ommellut rievut. Käsilaukun Kätkössä pysyy naisten hygienitarvikkeet puhtaina, olivatpa ne sitten kertakäyttöisiä tai kestositeitä. Kestositeille suosittelen kahta Kätköä: toiseen mahtuu pari puhdasta ja toisessa voi kuljettaa käytetyt kotiin. Kestositeistä lisää blogissani: "Puolukkapäivät tämän päivän trendillä".

Kätköä voi käyttää kesälompakkona, jossa pysyy tallessa kännykkä, pankkikortti ja kotiavain lenkissä. Biitsillä samaiset arvotavarat pysyvät suojassa ja tallessa Kätkössä. Koiralenkille Kätköön sujahtaa kakkapussit, kyypakkaus ja parinkympin seteli. Eihän sitä tiedä, vaikka pysähdytään mansikoita ostamaan kotimatkalla!

Me käydään melkein päivittäin pyöräkärryllä leikkipuistossa ja mukaan otetaan tietenkin hiekkalelut. Nyt pysyvät sekä kännykkä että pojan pikkueväät puhtaina pyöräkärryn kyydissä! Illanistujaisiin voi viedä tarvitsemansa beauty- ja hygieniatuotteet isäntäväen vessaan valmiiksi odottamaan, eikä joka vessareissulle tarvitse kulkea käsilaukun kautta.

Meidän perhe suuntaa lähiaikoina Ruotsin puolelle sukuloimaan ja vien tädilleni vierasviemisiksi Kätkön valkoisella BambuHertalla. Lisäksi haemme Oulun Kauppahallista lähtöpäivän aamuna vinot pinot rieskoja, sillä niitä he osaavat jo odottaakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti