perjantai 24. kesäkuuta 2016

Juhannuspupuja

Meillä vietetään juhannusta kotipiirissä. Tällä viikolla on oltu sairaina koko sakki, joten elokuvaillat, saunominen ja pitkään nukkuminen kuulostaa nyt paremmalta kuin koskaan. Tänään on Oulussa ollut oikein mukavan aurinkoinen kesäpäivä. Toki merenrantakaupunkityyliin pienellä tuulella höystettynä, mutta aivan kesämekkokelit kuitenkin. Pyykit kuivuvat narulla ja grilli on kuumana.


Tanskalaisia Maileg-puput hurmaavat pienet ja isot ihmiset ympäri maailmaa. Vai hurmaavatko? Ainakin meillä tuntuu äiti olevan enemmän ihastunut kuin Vauhtiveikko, joka ei paljoa pupuista näytä piittaavan. Plaston kippiauto ja Melissa & Doug -safarirekka ovat pienen pojan mielestä paljon viihdyttävämpiä. No, aina ei voi voittaa. Jos poika ei noista kiinnostu, ne menevät kauniina sisustusesineinäkin!


Tilasin parit Maileg-puput Jip en Jotje Kinderkleding -verkkokaupasta. Verkkokaupassa oli päivän ajan kaikki Maileg-tuotteet -20% ja postikulutkin olivat erittäin maltilliset. Satuin siis kerrankin linjoille kreivin aikaan! Parin pupun valitseminen isosta valikoimasta oli vaikeaa, mutta lopulta meille kotiutui maksikokoinen Jacob ja megakoon poikapupu. Osa pupuista myydään alusvaatteisillaan ja niille saa joko ommella itse tai ostaa Mailegin valikoimasta vaatteita. Nimetyt puput tulevat aina kauden kamppeet päällään, kuten meidän Jacob-pupu.


Meidän pihan juhannusruusu kukkii taas komeasti ja aivan ajallaan. Mukavaa juhannusta sinulle!


2 kommenttia:

  1. Mukavaa juhannusta sinullekkin.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista