keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Meidän perheen joulukalenterit

Joulukuu alkaa aivan än yy tee nyt! Joulun tuloa odotetaan meidän perheessä joulukalentereiden avulla, mutta meillä ei mitään suklaakalentereita olekaan.


Vauhtiveikon oma Mailegin tonttutalo toimittaa koko perheen joulukalenterin virkaa! Tonttutalon vasemmassa laidassa on kunnon kokoinen kaappi, mihin piilotetaan pienet tai vähän isommatkin yllätykset. Kaapin ovi on liitutaulumaalia ja tonttutalon mukana tulee päiväyksen kirjoittamista varten valkoinen liitu. Vauhtiveikolle laitan yllätyksiksi tarroja, piirustuskyniä, piparimuotin, rusinoita, kirje Joulupukilta... Maileg tuo joulun tullessaan, tässä tapauksessa aivan kirjaimellisesti!


Meidän perinteenä on ollut Veikkauksen Joulukalenteri-arvat ja tänäkin vuonna niitä on kaikille omat. Viime vuonna sovittiin, että Vauhtiveikko saa isoimman voiton itselleen ja joulun jälkeen kävimmekin ostamassa ison Brion junasetin pojalle!


Facebookissa odotan eniten Taimitarhan Joulukalenteria, missä paljastetaan päivittäin polvisukkien ohjetta eteenpäin. Minä teen omani vaaleanharmaalle pohjavärille kolmella eri kuviovärillä vuorotellen.

Facebookissa seuraan myös Kestovaippayhdistyksen kalenteria, Jolien joulukalenteria sekä Ekolöytöjä-joulukalenteria.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti