perjantai 27. marraskuuta 2015

Black Friday, miksi?!

Koko Black Friday on päässyt livahtamaan Suomeen parissa vuodessa ja se on levinnyt yhtä tehokkaasti kuin pahainen virus. Black Friday näyttää pyyhkäisseen koko maan yli ja sähköpostit tulvivat tällä kampanjoivia yrityksiä. Minä jos kuka tykkään hyvistä alennuksista, joten yksi hyvä lisäsyy shoppailuun on aivan tervetullut!

Black Friday on pohjoisamerikkalainen päivä ja sitä vietetään aina kiitospäivän jälkeen. Koska kiitospäivä on aina marraskuun neljäs torstai, asettuu Black Friday automaattisesti perjantaille. Vaikka Black Friday ei mikään pyhäpäivä olekaan, moni työpaikka sulkee ovensa pitkäksi viikonlopuksi. Kalkkunalla itsensä tyytyväiseksi syöneet kansalaiset rynnivät kilvan jouluostoksille vapaapäivänsä kunniaksi ja yritykset houkuttelevat itselleen asiakkaita erilaisin tarjouksin. Tässäpä Black Fridayn alkuperä tiivistettynä, lähteenä tylsästi Wikipedia.

Kestovaippa-alennuksia Black Friday -kampanjalla mainostaa ainakin Hahtuvahullu ja PikkuPulu. Myös uusi ihastukseni Mainio mainostaa Facebook-sivuillaan alekoodia koko syysvalikoimaan! Mainiota meiltä löytyykin jo vaikka ja mitä ja vakavasti harkitsen tähän alennukseen tarttumista. Vihreä Okapi-trikootunika voisi olla aika kiva...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti