perjantai 13. marraskuuta 2015

Onnikkaan uskomattoman suloinen yösetti

Onnikkaan Tanja lähetti meille erittäin mieluisaa postia: Vauhtiveikko sai upouuden Usko-kuorivaipan ja Onnikkaan suosikkituotteen Sulo-yövaipan testattavaksi. Usko-kuorivaippa onkin todella kuumaa kamaa, sillä se on aivan hetki sitten tullut markkinoille! Uudelle kuorivaipalle järjestettiin Onnikkaan Facebook-sivuilla mukava nimeämistempaus ja komean nimen Usko-kuorivaippa saikin!

Meidän perheessä on ihastuttu Onnikkaan huippulaadukkaisiin kestotuotteisiin! Logon hymynaama kurkkii paitsi vaippatarvikkeissa myös keittiössä ja kylppärissä! Materiaalivalinnoissa Onnikas suosii kotimaista tinkimättä laadusta ja Onnikkaan tuotteet ovat aina olleet erityisen huolella valmistettuja. Kaiken lisäksi Onnikas-tuotteissa on tarkkaan harkittuja yksityiskohtia, joiden vuoksi ne erottuvat edukseen. Siksipä ei lienee mikään yllätys, että uusi Usko-kuorivaippa ei olekaan aivan tavallinen kuori...

Onnikas Usko ja Sulo
Kuten juuri paljastin, Sulo-yövaippa on yksi Onnikkaan suosituimpia tuotteita. Onko vaipan suosion takana Sulon korkea ja hyvin istuva malli, jonka vuoksi vaippa pysyy pinnasängyn joogagurunkin päällä aamuun asti? Vai liekö syynä se, että Sulossa on reilusti imukykyä ja vaippa on helposti muokattavissa kunkin omiin tarpeisiin!?

Sulo-yövaippaan on ommeltu kiinteäksi imuosaksi 2 kerrosta bambuhamppufleeceä ja 1 kerros mikrokuitufroteeta. Lisäksi vaipan kuosikangas ja kaikkiin Onnikas-sisävaippoihin ommeltava tukikangas toimivat imuina. Vaippaan kuuluu kaksi irrotettavaa imuläppää, joista etuläppä kiinnittyy vaipan sisäpuolelle ja takaläppä laitetaan vaipan taakse aukeavaan taskuun. Molemmat kiinnittyvät nepeillä vaippaan kiinni ja ovat siten vielä aamullakin kiltisti omilla paikoillaan. Vaipan sisäpuolelle kiinnittyvässä etuläpässä on 2 kerrosta bambuhamppufleeceä ja sisäpintana coolmax. Taskuun kaksin kerroin taitettavassa tuplapitkässä takaläpässä on 3 kerrosta bambuhamppufleeceä.

Sulo-yövaipan imuosat
Irrotettavien imuosien ansiosta yövaipan imukykyä voi muokata sopivaksi useilla eri variaatioilla ja pesun jälkeen vaippa kuivuu pyykkinarulla nopeammin. Minä olen kuivannut Suloa alhaisella lämmöllä kuivausrummussa, mutta on hyvä huomata, että valmistaja ei suosittele Sulo-yövaippojen rumpukuivausta. Hoito-ohjeet vaippamateriaaleille löytyy Onnikkaan sivulta: "Vaippojen hoito-ohjeet".

Näin Sulo-yövaipan imukykyä voi säätää:
Vaippa 5 krs
Vaippa ja etuläppä 5+2=7 krs
Vaippa ja takaläppä 5+6=11 krs
Vaippa sekä etu- ja takaläppä 5+2+6=13 krs

Sulon tilavaan taskuun voi tarvittaessa lisätä imua, vaikkapa takaläpän taitoksen väliin sujauttaa ohuen tiimaimun. Vaippaan kuuluvan takaläpän voi myös halutessaan kokonaan korvata jollakin imukykyisemmällä imulla. Taskuun sopii Onnikkaan Välkky mukavasti ja oman imusuosikkini Nokkelan saa Sulo-yövaippaan nepeillä kiinni.


Tilattaessa suoraan Onnikkaalta vaippoja ne tehdään tilaustyönä. Vaippoihin saa valita mieltymystensä mukaan sisäpinnan (coolmax, bambujoustofrotee, fleece tai tencel-joustofrotee), tukikankaan materiaalin, imuläppien materiaalin (bambuhamppufleece, bambujoustofrotee tai tencel-joustofrotee) ja tietenkin ulkokuosin! Tanja kertoo, että yövaippojen sisäpinnan suosikkimateriaali on coolmax. Oma suosikkini vaippojen imumateriaaliksi on bambuhamppufleece, sillä se toimii luotettavasti ja pysyy mukavan pehmeänä narukuivatuksessakin! Erilaisten imumateriaalien ominaisuudet on esitelty selkeästi Onnikkaan verkkokaupassa.


Vuoden ikäisen Vauhtiveikon yösyönnit ovat jo jääneet pois, joten yöpissailu on loppunut lähes kokonaan.Vauhtiveikko on silloin tällöin jopa kuivalla vaipalla yöunilta heräillessään, toisinaan illalla on kova jano ja aamusella vastaavasti vaipassakin on painoa.  Tämän vuoksi pidänkin Sulon helposta muuntautumiskyvystä todella paljon. Sama yövaippa muuntuu kaikenlaisille lapsille ja kaikkiin tilanteisiin sopivaksi imuja lisäämällä tai vähentämällä.

Olen utelias kokeilijaluonne, joten Sulo-yövaipan testaaminen on ollut erittäin mukavaa puuhaa! Meillä Sulo-yövaippaa on käytetty kokeilumielessä usealla eri yhdistelmällä. Suosikiksi eri variaatioista on noussut pelkällä takaläpällä täytetty Sulo. Tämä kokonaisuus on mukavan notkea, mutta kuitenkin varma käytössä. Joskus laitan vaipan sisäpuolelle vielä pehmoisen fleecekuivaliinan, mutta menköön tämä kokeilunhalun piikkiin. 


Sisävaipat ja yövaipat tarvitsevat päälle aina vedenpitävän kerroksen. Onnikkaan valikoimasta on puuttunut yövaipoille sopiva kuori, mutta odotetun Usko-kuorivaipan tultua markkinoille Onnikkaalta saa kaiken tarvitsemansa kestovaippailuun!

Olisihan se pitänyt arvata, että kun Onnikas tekee kuorivaipan, se ei olekaan aivan tavanomainen kuorivaippa se. Usko on PUL-kuorivaippa, joka toimii sekä kuorena että reilun kokoisena taskuvaippana. Kuoren sisäpuolella on coolmax-vuori ja kankaiden väliin jäävään isoon taskuun voi tarvittaessa laittaa imuja. Coolmax-taskun vuoksi kuorivaipan PUL-sisäpinta ei joudu ihokosketuksiin missään tilanteessa.

Uskoon sopivia imuja: Välkky, Viksu ja Nokkela
Usko-kuori on mitoitettu Onnikkaan yövaipoille eli L-kokoisen yövaipan päälle istuu täydellisesti L-koon kuori. Kuori on siis reilun kokoinen ja yötaskuksi Uskoa haaveilevan kannattaakin valita pienempi koko. Sopivia imuja yöksi Uskon taskuun voisi olla Välkky (lisäimuksi bambusydän) tai Nokkelan ja Viksun yhdistelmä.

Usko-kuori on ollut Sulo-yövaipan kanssa meillä ahkerassa käytössä. Kuorta on miellyttävä käyttää, sillä se on mukavan notkea ja ohut. Villahousuihin tottuneelle Usko-kuorivaippa tuntuu lähes huomaamattomalta! Reilun koon vuoksi pelkkänä taskuna en ole Uskoa yöksi pukenut Vauhtiveikolle. Eco-PUL on mielestäni nappivalinta Usko-kuorivaipalle - jostain syystä tietynlainen jämäkkyys sopii erityisen hyvin sisävaipan päälle puettavaan kuoreen.

Oman Usko-kuoren voi ostaa tällä hetkellä varastovalmiina Sadetelta!Vauhdikkaiden unien yösetti


Onnikkaan yövaippailuarvonta!!!

Onnikas lahjoittaa kolme hienoa palkintoa yövaippailuarvontaan! Pelissä mukana ovat Sulo-yövaippa, Yö-Viksu sekä Viksu- & Nokkela-imut - kaikki toivekuosilla ja -koolla tietenkin! Arvonnassa on siis kolme voittajaa! Mikäli Onnikkaan imut eivät ole sinulle entuudestaan tuttuja, käy toki tutustumassa kirjoitukseeni: "Onnikkaan imut".

Osallistu arvontaan kertomalla meille yövaippailuvinkkisi! Mikä yövaippa tai imuyhdistelmä on osoittautunut teillä parhaaksi? Kerro myös, mikä Onnikkaan kauniista kuoseista olisi valintasi voittovaippaan tai -imuihin! Onnikkaan varaston joustofroteet löydät Onnikkaan kuosisivulta.

Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi kommenttiisi mukaan! (Sähköpostiosoitteesi voit halutessasi ilmoittaa myös suoraan minulle kaikkikestovaipoista@gmail.com .)

Kuukausi ennen joulua arvon kolme voittajaa eli osallistumisaika loppuu 24.11.15 klo 18.00. 

Kiitokset Onnikkaalle hienoista palkinnoista! Arpaonnea kaikille osallistujille ja kiitos, että jaatte yövaippailuvinkkinne meille kaikille!
34 kommenttia:

 1. Paras yövaippailuvinkkini on lähteä rohkeasti kokeilemaan! Liian moni tuttavani kestoilee päivisin, mutta ei ole "uskaltanut" yöksi laittaa kestovaippaa.

  Meillä yövaippana toimii reilun kokoinen tasku, johon päivävaipan sisällön lisäksi laitetaan yksi Onnikkaan Nokkela. Tämän kun on kertonut, niin moni on todennut, ettei se niin rakettitiedettä olekaan ja lähteneet myös kokeilemaan eri yövaippoja.

  Olen ihastunut Jellonat-joustofroteeseen, joten se olisi ehdottomasti kuosivalintani! sposti: crizuh (a) kapsi.fi

  VastaaPoista
 2. Meillä on jonkun itse tekemä sisävaippa johon oon lisäillyt imua tarpeen mukaan. Mutta mun vähäiset yökestoilut (ja yökertseilytkin) on pelastanut kunnon kuori.
  jaasan13(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Meillä on käytössä KVK:n yövaippa. :) Laitan sähköpostitse sähköpostiosoitteeni. T. Elina

  VastaaPoista
 4. Paras yhdistelmä on sisävaippa (bambujoustofroteepinnalla) jossa tarpeeksi imua + PULkuori + villahousut. Tällä yhdistelmällä eivät pissat karkaile!

  Lempikuosini on ehdottomasti hippikukat!!!
  yaira.obstbaum (at ) gmail.com

  VastaaPoista
 5. Vaikea on minkäänlaista yövaippailuvinkkiä antaa kun meillä yövaippailu on vielä kokeilematta :) Päiväkestoiltu ollaan jo pitkään, mutta vielä ei ole ollut mahdollisuutta hankkia tarkoitukseen soveltuvaa yövaippaa. Meillä syödään vielä öisinkin, joten mikä tahansa rimpula imuineen ei todellakaan tule kyseeseen. Kuoseista viehättää tuo hawaiji-kukat ja imuissa meillä on ollut bambuhamppua ja -froteeta käytössämielelläni lähtisin voittovaipalla kokeilemaan yökestoilua.

  hennarautavuo (a) hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Reilun kokoinen sisävaippa ja villahousut toimii meillä parhaiten. Imuina kaikki jäykät bambua, mitä ei mielellään päivällä käytä. PUL-kuoren kokeilu houkuttelisi! Meilläkin loppui juuri yösyönnit ja vaippa on ollut paljon kivempi aamuisin.

  VastaaPoista
 7. Reilun kokoinen sisävaippa ja villahousut toimii meillä parhaiten. Imuina kaikki jäykät bambua, mitä ei mielellään päivällä käytä. PUL-kuoren kokeilu houkuttelisi! Meilläkin loppui juuri yösyönnit ja vaippa on ollut paljon kivempi aamuisin.

  VastaaPoista
 8. Meillä yövaippaillaan onnikkaan sulo sisätaskulla tai yövaipalla, ensimmäiseen yleensä imuiksi mannamaan perhonen ja hampputiima, jälkimmäiseen ei muuta tarvitsekaan. Villikset tietty päälle �� Hyvä uutuus oli kyllä tuo Usko kuorikin, sen toimii myös meillä ☺
  t: Lotta
  lotta.aapro@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Suklaataksi voisi olla kuositoive. Tämän toisen lapsen kanssa ollaan täyskestoiltu yötkin - sisävaippa+villahousut yhdistelmällä on menty menestyksekkäästi :-) taskulla ja imuläpillä varustetut sisävaipat on parhaita yövaipatukseen muokattavutensa ansiosta. Tirsokas ja Onnikas on ollut meidän suosikkimerkit. Sisäpintana coolmax ja lisäimuina tarvittaessa bamboo doubler tai Babyidean bambu-/hampputiima. Laitan s-postiin mailin.

  VastaaPoista
 10. Harrastamme yökestoilua parin päivän välein. Yökestoina meillä on vaippakuori ja sinne sisään pari bambu-hampputaittoa ja villaimu alle. Olen varuulta vielä laittanut aluslakanan alle muovisuojan ettei patja likaannu jos paketti ei pitäisikään kaikkea tullutta tavaraa sisällään. Vielä ei ole vahinkoja tapahtunut meidän pikku prinsessalle :) Joustofroteena olisi ihana tuo turkoosi pingviini :D Email: Suklaatryffeli@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Meillä kestoillaan vain päivisin, öisin on ollut kertakäyttövaippa, koska en ole vielä löytänyt tarpeeksi imukykyistä yhdistelmää. Jostain syystä lapsi tankkaa maitoa todella paljon illalla ja aamulla vaippa on aivan täysi. Metsäkuosi on ihana, sitä meillä onkin jo ennestään :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 12. Yökestoilu on helppoa ns.oikeilla yövaipoilla, kun ei itse tarvitse miettiä kuinka paljon imua ja missä järjestyksessä pitää laittaa. Olen lähes kaikki kotimaiset yövaipat kuosi- ja merkkihulluuksissani testannut, ja oma rehellinen ääneni menee ehdottomasti juuri Onnikas Sulolle <3 Aivan paras yövaippa, malli on täydellinen ja pitkäikäinen, imua todella paljon olematta kuitenkaan tönkkö, ja kuosit iihania! Villikset vielä päälle ja avot :) Tämänhetkisistä kuoseista suosikki olisi Vihreä pingu.
  Terhi.spackstein@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Meillä on alettu yökestoilla samaan aikaan päiväkestoilun kanssa vauvan ollessa 2kk ikäinen. Yökestoilu alkoi M-kokoisen Onnikkaan Sulon kanssa ja sama vaippa on käytössä edelleen yli vuotta myöhemmin! Vaipassa oli jonkun verran lisäimua niin pitkään kun tissiteltiin öisin, mutta nykyisin omat imut riittää helposti. Nykyisin on L-kokoakin käytössä. Lisäksi on yksi Sulo sisätäyttö, pari Mannamaan sisätäyttöä sekä Ronja&Roopen tuplaläppä. Kaikki toimii, mutta eniten tykkään juuri Suloista, siksi olen ostanut niitä ihan uutenakin. Yökestoilu on minusta ollut aina yhtä luontevaa kuin päiväkestoilukin. Kuorena on villahousut, mutta alkoi kyllä kiinnostaa myös tuo Usko-kuori. Suosikkikuosi olisi tällä hetkellä vihreä pingu. Lähetän osoitteen sähköpstilla. /HannaVee

  VastaaPoista
 14. Meillä lapset ovat täyskestoilleet alusta asti. Tärkein vinkkini on kokeilla yökestoilua rohkeasti, aloittaminen on se suurin kynnys :) Mielestäni valmiit vaipat toimivat parhaiten. Meillä onkin käytössä juuri Onnikkaan Sulot, joissa lisäksi Viksut imutehoa parantamassa silloin kun yöllä syödään. Erittäin toimiva vaippa! Suosikkikuosini olisi jellonat-joustofrotee ja s-posti tiia.maki@outlook.com

  VastaaPoista
 15. Meillä lapsi vasta tulossa, mutta kestoilu kiinnostaa kovasti kaikissa muodoissaan. Yksi Sulo-vaippa taitaa jo löytyä, mutta useammalle varmasti olisi tarvetta, jotta yökestoilu sujuisi. Toki myös imut ja kuori kiinnostaa!

  Suosikkikuosini on turkoosi pingu.

  osterin@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Yövaippana toimii sisätasku jossa taittoimu ja päällä villikset. Usein vaippa on kuiva aamulla. Kuosiksi valitsisin jonkun autokuosin.
  keha-kukka@luukku.com

  VastaaPoista
 17. Meilläkin lapsi vasta tulossa, kestojen käytöstä haaveilen ja saanut mukavan alkusetin valmiiksi. Vinkkejäkin keräilen valmiiksi ja toivottavasti kaiken uuden keskellä jaksan kokeilla kaikenlaisia versioita. Onnikas merkkiä ei vielä löydy mutta kuulostaa niin hyvältä että jos kaikki sujuu, tulee varmaan hankittua tällainenkin. Ja nyt siis jos voi vain osallistua arvontaan ilman omaa kokemusta yökestoilusta, niin osallistun. maija.rekola@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Esikoisen kanssa en aikoinaan kestoillut, mutta olen avoin ajatukselle seuraavan lapsen kanssa ja luin mielenkiinnolla toisten vinkkejä. :)
  Omaan makuun mieleisimpään vaippaan sopisi Galaxy Br Pul tai Avaruus Eco Pul, coolmaxeista musta, harmaa, vaalea turkoosi tai royalsininen, musta tai turkoosi fleece, violetti bambujoustofrotee, valkoiset tai turkoosit tähtikantanepit ja saumoihin mustaa, turkoosia, hopeaa tai violettia. Noista saisi jo usemman hieman erilaisen, mutta keskenään ''samaa sarjaa'' olevan vaipan. Sellaisia fyysikon lapselle sopivia ;)
  hilla.vierela (a) gmail.com

  VastaaPoista
 19. Vasta päiväkestoiluun kiinni päässeenä ei ole vielä kokemusta yökestoilusta. Kokeiluintoa olisi, jos sopiva vaippa löytyisi :) Onnikkaan kuoseista turkoosi pingviini kiinnostaisi kaikkein eniten. Sähköpostiosoitteen lähetän sähköpostiin. -Tiina S.

  VastaaPoista
 20. Sulo ei tarvitse meillä lisäksi kuin hyvät villapökät, poika nyt 1 v ja syö vielä öisin :) Hyviä vinkkejä olen saanut itse aikoinani meidän paikkakunnan kestovaippalainaamon pitäjältä, kassissa kun ei ollut ns. valmista yövaippaa, niin hän näytti kädestä pitäen miten täytät sisävaippataskun yöksi. Eli vinkkini on, ota yhteyttä lainaamoon :)
  Laitan spostilla osoitteeni!

  VastaaPoista
 21. Paras vinkkini kestoiluun on hankkia kaikki tarvikkeet samanlaisina, tällöin vaipat ovat keskenään saman imuisia.
  Myös vaippojen kuivumaan laittaminen sekä pakkaaminen on helpompaa kun kaikki käyvät keskenään yhteen.

  Kaikki Onnikkaan joustofroteet ovat suosikkejani :)

  Osoitteeni on nina.konstig (a) gmail.com

  VastaaPoista
 22. Meillä yövaippayhdistelmän vähän riippuu käyttäjästä (kaksi käyttäjää, yksi 3v tyttö ja yksi 1,5v poika). Tytöllä riittää aika hyvin yksi tasku jossa on taittoimun lisäksi hamppuimu ja joku nopea mikrokuitu/zorb päällimmäisenä. Nyt postissa odottaa Onnikkaan sisätaskut yövaipoiksi, kun taskut alkavat olla liian pieniä. Ja nuorimmalle on mannamaan yövaippa käytössä ja viime aikoina on ollut yksi bambu tiimaimu ja villaimu lisäksi. Mutta kumpikin taitaa pissata vastaa aamulla, eli todella usein meillä on vaipat kuivat. Pojallekin on samassa paketissa odottamassa Onnikkaan Sulo-yövaippa jotta saisimme täyskestoilun rullaamaan paremmin.

  Jf-kankaista ottaisin joko paloautoja tai pingviinejä. Lähetän sähköpostiosoitteen sähköpostitse.

  VastaaPoista
 23. Meillä osakestoillaan vielä. Kovasti haluaisin myös öisin mutta ne vaipat puuttuu! Toivottavasti ei kauaa ;)

  Kuoseista eläimet toimii :)
  essimaijajohanna (a) gmail.com

  VastaaPoista
 24. Meillä on käytössä onnikkaan sulo-yövaippoja ja olen ollut niihin tyytyväinen! Välillä lisään ohuen lisäimun väliin, mutta usein vaipan omat imut riittävät. Lisäksi päälle villahousut. Joustofroteista valitsisin oranssin päivänkakkaran tai turkoosin pingviinin. Osoitteeni on iina_virtahepo@netti.fi

  VastaaPoista
 25. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 26. Vinkkinä se että yökestoilua aloittaessa kannattaa pitää kirjaa vaipoista ja imuista ja aamulla sitten katsoa miten märkä vaippa on ja tehdä sen perusteella muutoksia.

  Kuoseista riemukukka miellyttää.

  VastaaPoista
 27. Meillä on pääasiassa päiväkestoiltu tähän asti ja nyt lapsi on jo päiväkuiva. Yökestoilu on nyt alkanut kiinnostaa, kun lapsen yöpissaamiset ovat kohtuullistuneet aiempaan nähden. Yhtään virallista yökestovaippaa en ole vielä kokeillut. Tykkään tosi monista kuoseista, varsinkin piipaa, jellonat ja raketti olivat suosikkeja. Laitan sähköpostiin osoitteeni.

  VastaaPoista
 28. Yövaippoja vasta odotellaan postista, joten vinkkejä ei suuremmin vielä ole. Mutta kannustukseksi kuitenkin, että rohkeasti kokeilemaan :)

  Suosikkikuosi: Lime-hippie
  Sähköposti: pesonen.tuuli ät gmail.com

  VastaaPoista
 29. Meillä on yökestoiltu kolmen lapsen kanssa reilun kolmen vuoden aikana, joten kokemusta yövaipoista on kertynyt. Meillä suosikkeja ovat nimenomaan olleet Onnikkaat kaikilla kolmella lapsella, joskin keskimmäinen käyttää tällä hetkellä Alvababyn taskuvaippaa öisin. Nuorimmalla päällä on öisin Onnikkaan Sulo-sisätäyttövaippa sopivilla imuilla, vanhin käytti aikoinaan joko Onnikkaan yövaippaa tai sisätäyttövaippaa. Vinkkini etenkin poikien kanssa on laittaa imua enemmän etupainotteisesti yövaippaan (Onnikkaan yövaipan kanssa tämän voi tehdä läppää taittamalla), jolloin vaippa ei suotta tule liian paksuksi taakse asti vaan imua on eniten siellä missä sitä tarvitaan.

  Suosikkini joustofroteista on kaivuri-joustofrotee ja sähköpostiosoite sskirj (a) gmail.com

  VastaaPoista
 30. Meillä yövaippoina ihan pikkuvauvasta asti on parhaiten toimineet naapurilta saadut Pop-In vaipat. Runsaan käytön takia ne alkavat kuitenkin jo vedellä viimeisiään. Mallista riippumatta yökestoilussa pissavahingoilta on parhaiten vältytty sillä, että napero on nostettu välittömästi heräämisen jälkeen pedistä potalle, niin isot aamupissat ei oo tursunnu ohi vaipasta. Suosikkikuosini on samba. Laitan sähköpostiosoitteen maililla.

  VastaaPoista
 31. Osallistujan Päivi P. puolesta:
  "Meillä aloitellaan yökestoilua ja sisävaippa+villahousut -yhdistelmä on paras. Itse tykkään, että yövaippa on mahdollisimman valmis paketti, ettei minun tarvitse miettiä mitä imuja mihinkin laitetaan. Jf-kankaista suosikkini on vihreä pingu."

  VastaaPoista
 32. Meidän lapsen yökestoilu kariutui kahteen epäonnistumiseen. Villahousut eivät pitäneet pissoja ja se oli sitten siinä. Täytyisi antaa kestoyövaipoille mahdollisuus, sillä ehkä niiden käyttö onnistuisi nyt, kun vauvan kanssa on jo varmempi ja alkukuukaudet ovat takanapäin. Bahama-joustofrotee on valintani. Lähetän sähköpostiosoitteeni maililla.

  VastaaPoista