maanantai 26. joulukuuta 2016

Taaperovuoden suosikit

Kirjoitin vuosi sitten "Vauvavuoden suosikit" ja tässä olisi jatko-osa ensimmäisen taaperovuoden suosikeista! Top 5, mitkä ovat helpottaneet arkea, säästäneet hermoja ja ilahduttaneet koko perhettä.

Stokke Table Top
Ansaitusti ensimmäiselle sijalle pääsee Stokken pöydänpäällinen! Tässä kamppeessa yhdistyvät kaikki nerokkaista nerokkaimmat ideat ja kuten Stokken kalusteet muutenkin, tuote kestää käytön ja näyttää hyvältä! Liukas kovamuovinen pinta on helppo pitää puhtaana ja meillä sen äärellä paitsi syödään myös piirretään. Neljästä eri kuvasta löytynee kaikkien makuun sopiva taustakuva ja voihan kuvan jättää kokonaan poiskin. Tiesitkö, että Table Topin päälle kestää kaataa täysi mukillinen maitoa, eikä se valu lattialle?! Vauhtiveikon syöminen vaihtuu usein salamannopeasti ruualla leikkimiseksi ja Table Top on säästänyt äidin ja isin hermoja päivittäin!



Puky LR M -potkupyörä
Ostin potkupyörän jo heti keväällä, mutta syksyllä ollessaan 1 vuoden ja 11 kuukauden ikäinen Vauhtiveikko ihastui siihen ja oppikin kirjaimellisesti päivässä käyttämään potkupyöräänsä. Viikkoa myöhemmin piti jo itsellekin pukea juoksukengät jalkaan pyöräretkille, kun vauhti  kasvoi ja pyöränhallintataidot kehittyivät. Iltojen pimetessä Pukyyn hankittiin valosetti ja Vauhtiveikko huolehtiikin nykyään pyöräretkelle lähdettäessä, että valot on varmasti päällä!

Kääntyvä turvaistuin
Turvakaukalon jälkeen Vauhtiveikolla on ollut käytössä Cybex Sirona -turvaistuin.. Olen erityisesti ihastellut istuimen kääntömekanismia, jonka avulla lapsen saa asetettua kyytiin kääntämällä istuin sivuttain! Love it! Vauhtiveikko matkustaa Sironassa vielä mukavasti selkä menosuuntaan, vaikkakin istuimen kääntämistä ollaan jo mietitty. Poika on nimittäin melkoinen kahlekuningas ja viisipistevöistä luikertelusta on tullut uusi ajanviete autoreissuille...



BabyBjörn-pottatuoli
Se on tukeva, siinä on mukava istua ja se on helppo pitää puhtaana! Ansaitusti pottavalikoiman suosikkituote! Näitä saa mitä pirteimmissä väreissä ja meidän kaikenosaava kaksivuotiaamme osaa tyhjentää ja huuhdella tämän potan aivan Itse. Aivan ilman vahinkoja nämä potan huolto-operaatiot eivät suju, mutta auttaakaan ei saa. Erityisesti pojille BabyBjön on mitä parhain, sillä eteen tuleva suojapalkki on riittävän korkea ja tarpeeksi leveä.



Sivuneppivaipat
Siinä missä ensimmäisen vuoden suosikkeja olivat yhdenkoon taskuvaipat, on kestovaipoista suosituimmiksi kirineet sivunepilliset taskut. Toki vanhoja yhdenkoon vaippojakin edelleen käytetään, mutta uudet suosikit on helppoja käyttää ja pukea! Taskuihin laitan kotioloissa ohuet, joustavat imut (esim. Onnikas Viksu tai Muksut-bambuhampputaitto) ja lisäksi meillä on paremmilla imuilla olevia vaippoja reissun päälle. Jatkuvassa käytössä ovat Onnikas Toivo-taskuvaipat, Ella ja Susi -sivuneppitaskut ja Jadena Sofi-taskuvaippa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti