torstai 29. joulukuuta 2016

Joulun suosikkilahjat

Meidän ilopillerimme Vauhtiveikko kahmaisi kunnon saaliin paketteja, aivan ansaitusti tietenkin. Yksi lahjoista nousi ylitse muiden, vaikka sitä ostaessani epäilin tykkkäisikö poika siitä ollenkaan. Kaksivuotiaalle tuntuu olevan hankalaa ostaa lahjoja, kun poika ei vielä oikein osaa toivoa mitään ja leluja on ostettu aina tarpeeseen pitkin vuotta.


Tilasin pojalle paremmaksi lahjaksi Minime-verkkokaupasta puisen Vilac Vilacity-parkkitalon. Valitsin Vilacin niinkin yksinkertaisesta syystä, että siinä on alakerroksessa tankkauspiste ja puomi! Brion junaradassakin lempileikkejä on tasoristeys ja puomien hallitseminen, joten Vilac puomeineen veti nyt pidemmän korren. Muutenkin Vilacity tarkkoine yksityiskohtineen olivat mukava yllätys. Pojan suosikkeja ovat hissi, ajoramppi ja bensa-asema. Korjaamon liukuovi liukuu molemmille puolille ja alakerrassa on myös pesukatu.

Vilacityyn saa liitettyä Vilacin muitakin osia, mm. ajoratoja. Autoja ja helikoptereita saa myös erilaisia, ainakin ulkomaisista verkkokaupoista. Vitosen vinkkinä voin vielä kertoa, että tämän kasaaminen ei ollut aivan puolen tunnin homma. Ei ainakaan innokkaan pikku arkkitehdin avustuksella. Olisi ollut fiksua kasata parkkitalo valmiiksi jo edellisenä iltana.
Olin itsekin ollut kilttinä ja omaa suosikkia on vaikea valita... Ehkäpä nimeän suosikiksi sen, minkä avaamista olen odottanut eniten, nimittäin kuvitettu versio vanhasta kirjasta Harry Potter ja salaisuuksien kammio. Potterit ovat niitä kirjoja, jotka jaksaa lukea yhä uudelleen ja uudelleen! Pian Vauhtiveikkokin on jo niin iso, että voimme yhdessä lukea kuvitetut Potterit!


1 kommentti: