lauantai 10. joulukuuta 2016

Joulukalenteritunnelmia


Pian ollaan jo joulukalenteriluukkujen puolivälissä! Vauhtiveikon Mailegin tonttukalenterissa on ollut pääasiassa tarroja, joita ostin neljä eri settiä ja olen saksinut muutaman tarran päiväosioiksi. Tarroja liimaillaan isoon kartonkikuuseen ja se alkaakin olla jo melko hienoksi koristeltu! Tämä oli mukava idea ja luulenpa, että tästä voisi hyvinkin tulla meille uusi jouluperinne.


Joulukalenteriyllätyksenä on ollut myös kaksivuotiaille tarkoitettu värityskirja ja vahavärit. Kirja löytyi Suomalaisesta kirjakaupasta ja siinä on mukavat yksinkertaiset kuvat.

Oma projektini on ollut Taimitarhan kalenterisukat, jotka alkavat jo näyttää aika kivoilta. Värivalinnatkin miellyttävät vielä, vaikka kahdella värillä olisikin päässyt aika paljon helpommalla.


Ekolöytöjä -Facebook-ryhmässä oli heti ensimmäisenä päivänä huippualessa Onnikkaan Hertat ja MiniHertat. Hertta-tiskiliinoja kehuin jo aikasemmin "Tehdään rätistä asiaa" -postauksessa ja niitä päätyikin ostoskoriin kolme suosikkikuosia! MiniHertat pääsevät meillä kestotalouspapereiksi, kuva löytyy aivan postauksen ylhäältä. Meidän vanhat ovat olleet melko surkeita rääsyjä ja nämä uudet upeat Onnikkaat ovat keittiöliinojen luksusta! Ostin myös poistohinnalla punaisen BambuHertan. Näin räkänokka-aikaan nämä ovat loistavia pakkaspäivien ulkoilureissuille! Ennen käyttöä liinat pysyvät toppatakin taskussa tai käsilaukun pohjalla puhtaina Kätkössä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti