tiistai 7. kesäkuuta 2016

Päiväkotia ja beautya

Vauhtiveikko on tällä viikolla aloitellut päiväkotia. Eilen olimme ensimmäistä päivää, söimme siellä aamupalan ja leikimme sisällä ja pihalla uusien kavereitten kanssa kolme tuntia. Kotiin tultiin, kun pojalla tuli jo selvästi väsy.


Eilinen meni niin mukavasti, että tänään jätin pojan jo yksin. Lähdin tunniksi pois ja Stockmannin beauty-päivät oli oikein hyvä ajanvieton kohde. Ostin Biosolis-aurinkovoidetta ja Clarins-meikkivoiteen. Biosolista kokeilin jo omalle käsivarrelle: mukavasti imeytyvä voide, jopa tuoksu miellyttää. Clarinsin meikkivoide on jo vuosia ollut suosikki ja yritykseni löytää korvaavaa tuotetta luonnonkosmetiikasta ovat menneet pahasti pieleen ja siten tulleet minulle kalliiksi. Lasten osastolta mukaan tarttui vielä Sigg-juomapullo Vauhtiveikolle päiväkotipulloksi.



Kävin myös Stokkaa vastapäätä Life-myymälässä. Ostin kesäisen huulikiillon (Zuii sävy Frangipani) ja Bohon Gipsy Earth -luomiväripaletin. Luomiväripaletti oli aivan heräteostos, vaikka uusien värien hankintaa olen jo jonkin aikaa suunnitellutkin. Paletissa on kahdeksan upeaa sävyä, neljä helmiäissävyä ja neljä mattasävyä. Koko komeuden kruunaa kerrassaan tyrmäävä puinen pakkaus! Tällä saa loihdittua ajankohtaiset sotamaalaukset niin arkeen kuin juhlaankin. Oikein mukava löytö!

Päiväkodilta tuli reissun aikana viesti, että Vauhtiveikko viihtyy hyvin ja leikkii pihalla. Saapuessani paikalle poika kuitenkin purki yksin jäämisen pahan mielensä ja lähdimmekin melko pian kotiin syömään ja päiväunille. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti