tiistai 17. toukokuuta 2016

Tirsokas is back!

Tirsokas on saanut uuden yrittäjän ja toukokuun alusta on uusi verkkokauppakin ollut toiminnassa! Tirsokkaan valttikorttina on ihanat Muru-neulokset, jotka saavat tällaisen totisemmankin bloggaajan lähes turvautumaan sydänsilmä-emojiin. Lähes.

Uudessa verkkokaupassa Tirsokas.com oli avajaisviikon tarjouksena ilmaiset postikulut. Ah, mikä ihana tekosyy tilata jotain! Nappasin ostoskoriin iloisen värikkään Keltainen valas -kuosisen Imukas-taittoimun. Ja kävipä minulla tuurikin, sillä verkkokaupan maksamisongelmien vuoksi sain hyvitykseksi vielä 10 kpl kestokasvolappuja!


Uusi imu kannattaa aina pestä muutaman kerran ennen käyttöönottoa. Luonnonmateriaalien imukyky paranee ajan mittaan ja aivan uutena kangas ei ole niinsanotusti parhaimmillaan. Taittoimun materiaaleista johtuen se saattaa alkaa ajan myötä pussittamaan. Ennaltaehkäisynä kaikki materiaalit esipestään.

Pesun jälkeen pyörittelin ja ihastelin taittoimua. Sen voisi taittaa kolmeen osaan, mutta aivan hyvin se menisi nelinkerroinkin... Kysyin asiasta Jonnalta, joka kertoi, että imua voi käyttää kummallakin tavalla. Tirsokkaan taittoimu on hieman uudistunut. Aikaisemmin taitoskohdissa olleet ompeleet on nyt jätetty pois, jotta taittoa voi käyttää monipuolisemmin. 


Taitteluvinkki pojalle. Näin vaipan imukyky painottuu vaipan etupuolelle. En millään muista nyt nimeä tälle taittelutyylille.Tirsokkaan Jonna lupailee paljon uusia kuoseja taittoimuihin, joten minun lienee viisainta pysytellä sieltä kaukana... Tervetuloa takaisin, Tirsokas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti