maanantai 16. toukokuuta 2016

Aamuretki Valkeaan ja pari alevinkkiä
Maanantai. Me olimme aamupäivän Vauhtiveikon kanssa kahdestaan kotosalla. Juotiin aamumaito ja -kahvi ja katsottiin parit Late Lampaat boksilta. Koirankarvojen määrästä päättelin, että olisi syytä imuroida. 

Keli oli kuitenkin niin mukavan aurinkoinen ja uusi pyöräkärry suorastaan kutsui lenkille. Tosiaan, minullehan tuli viikonloppuna viesti Instrusta, että aurinkolasien linssit omilla vahvuuksilla on nyt noudettavissa. Valkean Instrumentariumin avajaistarjous oli niin hyvä, että laitoin saman tien sekä silmälasit että aurinkolasit uusiksi. Silmälasit sain nopeasti ja aurinkolasit ostin silmälaseja noudettaessa. Sain silloin aurinkolasit käyttöön alkuperäisillä linsseillä ja sovittiin, että käyn sitten vauhdittamassa linssit liikkeessä. Oulun Valkean Instrumentariumin tarjous on vielä tämän viikon voimassa! 

Valkean kolmannesta kerroksesta löytyy Polarn O. Pyretin myymälä. Ihanaa, nyt ei tarvitse enää ajaa Kempeleeseen asti PO.P:n vaatteita katselemaan! Polarn O. Pyretillä on kanta-asiakastarjouksena t-paidat -20% vielä pari päivää. Meidän haaviin sattui suloinen vihreä sammakkokuosi enkä voinut vastustaa samanlaista collegetakkia. Ja mikä parasta: takista saa hupun irti! Nätti ja näppärä kesätakki onkin ollut hakusessa ja tämä oli kuin vastaus rukouksiini.

Kun vaippa (Flip-harkkahousut) ja paita on kuin tehty toisilleen...


Näin mukavan aamuretken päätteeksi piti tietenkin imuroida, jotta sai edes suht säädylliset kuvat blogiin. Mukavaa maanantaita kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti