sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Äitienpäivän mausteet

Meidän perheessä vietettiin tänään toista kertaa Äitienpäivää. Vauhtiveikko oli käynyt jo perjantaina isin kanssa valikoimassa äitienpäiväruusun ja pienen lahjan. Sanoisinpa, että Äitienpäivällä oli melko loistava aloitus, kun aamu alkaa kahvin, suklaan, kukkien ja lahjan kera! Katselin, kun puolitoistavuotias villikko juoksi ympäri taloa ja nauroi itsensä kuoliaaksi harjoitellessaan yhdellä jalalla seisomista. Nappasin välillä pienen syliin ja nuuhkaisin pellavapäätä. Annan kymmenen suukkoa ja saan vastalahjaksi yhden halin. Ja juuri sillä hetkellä tuntuvaan henkeäsalpaavaan rakkauteen kiteytyy kaikki se, mitä äitiys on tuonut elämääni. 


Meillä pidetään hyvästä kahvista ja pitkästä aikaa marketin kahvihyllystä löytyi mielenkiintoisia uusia kahvipaketteja! Pauligin Parisien-kahvi on ollut meidän suosikki jo vuosikausia. Minä juon sen aina oikeaoppisesti eli puoli kuppia kuumaa maitoa (mikrossa lämmitettyä) ja puoli kuoppia Parisien-kahvia. Muut Pauligin tummat paahdot eivät ole oikein tehneet vaikutusta, mutta tämä uusi Havana on kerrassaan erinomaista kahvia! 

Aamulla me kävimme uimassa. Meidän uintiryhmässä oli lähes kaikki paikalla, vaikka halli olikin muuten aika tyhjä. Vauhtiveikko on tottunut uimahallinkulkija, sillä uintiharrastus meillä aloitettiin pojan ollessa 3 kuukautta ja yhden viikon ikäinen. Hurjien hyppyjen ja sukellusten jälkeen kävimme saunassa läträämässä vesisankon ja kauhan kanssa. Pukukaapeilla olisi vilkkaan pikkukaverin kanssa apulainen paikallaan, mutta jotenkin aina saamme vaatteet puettua ja kamppeet kasaan. Uintireissuilla suosimme seisaallaan puettavia vaippoja, tällä kertaa mukana oli Kettu-kuosinen Onnikkaan sivunepillinen Toivo-taskuvaippa. 

Tällä viikolla meille tuli postipakettina Thule Chariot Corsaire -pyöräkärry. Kärry saatiin mukaan ensimmäiselle retkelle eilen ja meillä on sekä vanhemmat että kyytiläinen oikein ihastuneita jo siihen! Eilisen reissulla löytyikin mukavia heräteostoksia: Vauhtiveikko sai Star Wars -Crocsit ja minä löysin Tenavat-Pezzejä K-Supermarketista. Kylläpä parin euron Pezz-löydöt osasivatkin ilahduttaa!

Kesäisen sään lisäksi Äitienpäivään mahtui hiukkasen pihansiivousta, hyvät päiväunet, iloinen pyöräretki Vauhtiveikon mummolaan ja rentouttava sauna! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti