sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Puolukkapäivät tämän päivän trendillä (Arvontalinkki!)

Näin kestovaippailun myötä olen törmännyt myös kestäviin ja pestäviin talousarkkeihin, tiskiliinoihin ja kyllä - kuukautissuojiin! Rehellisesti sanottuna naisten kestotuotteet sujahtivat elämääni aivan varkaiten, sillä ensireaktioni oli aika epäröivä. Ensin kokeilin kestopikkuhousunsuojia ja pian tilasin jo muutaman päiväsiteen testiin. Aivan huvikseni vain, koska olin utelias miksi niitä kehutaan niin mukaviksi... Sitten parit lisää ja kuin varkaiten homma alkoikin rullaamaan. Ne nimittäin todellakin ovat mukavia ja paluuta kertakäyttöisiin ei enää ole! 

Minulla on ollut jo useamman kuukauden käytössä muutaman eri valmistajan päiväsiteitä. Suosikikseni on noussut Onnikkaan päiväsiteet, jotka halusin tässä postauksessa esitellä teille tarkemmin.


Onnikkaan päiväsiteet ovat mielestäni just passelin kokoiset ja lisäksi niin ohkaiset, ettei niiden olemassaoloa juuri huomaakaan. Ihoa vasten suosittelen ihania Majapuu-neuloksia tai puuvillatrikoota. Laadukkaat kankaat kestävät aikaa ja minun oma settini on pysynyt kuukausien ajan erittäin hyvässä kunnossa.

Kosteussulkuna Onnikkaan kestositeissä on koko siteen alueella oleva laminoitu trikoo. Tämä alapuolen kangas sopii nätisti siteen kuosikankaaseen ja jopa nepit ja ompeleiden langat on mietitty tarkoin. Siteet on valmistettu kauniiksi kulutusta kestäviksi tuotteiksi ja sopivat laatutietoisen aikuisen makuun. 

Avot, miten nätti värisuora!
Onnikkaan kestositeitä saa myös pikkuhousunsuojina sekä yö- ja supersiteinä. Sain blogiani varten Sadetelta sekä yösiteen että supersiteen testiin, sillä setistäni puuttuivat nämä koot. Yöside ei ole kovin paljoa päiväsidettä isompi ja sitä voi aivan hyvin käyttää joko yöllä tai isompaan vuotoon päivälläkin. Onnikkaan superside on vähän aikaa sitten uudistunut ja entistä pidempi ja takaosasta leveämpi side sopii levottomallekin nukkujalle! Tuhti superside sopii mainiosti myös jälkivuotoon tai lievään inkontinenssivaivaan.

Onnikas superside ja päiväside
Onnikkaan kestopikkuhousunsuojat sopivat erinomaisesti vaikka päivittäiseen käyttöön. Itse käytän niitä kierron puolivälipäiviin sekä kuukupin varmistukseksi! Kosteussulkuna pikkuhousunsuojissa on siisti laminoitu trikoo ja muiden valmistajien pikkuhousunsuojiin verrattuna näissä on mukavasti pituutta. Suoja pysyy kovemmassakin menossa ryhdikkäänä ja omalla paikallaan.

"Get some silicone"
Uutena tuttavuutena ostin Sadetelta Lunette-kuukupin. Kuukupin hankintaa olen suunnitellut jo pitkään, mutta se on jostain syystä jäänyt aina pelkäksi aikomukseksi. Sanonpa vain, että tämä olisi pitänyt ostaa jo vuosia sitten!

Lunette-kuukupin mukana tulee kupin oma säilytyspussi ja käyttöohjeet. Ensin kuppia piti keittää 10 minuuttia, sitten käsienpesun kautta kuppi rullalle ja se on siinä! Kuppi on todella helppo käyttää ja se tipahtaa kuin itsekseen oikealle paikalle. Meillä alkoi yhteistyö uuden keltaisen ystäväni kanssa sujumaan heti ensikättelyssä ja parin minuutin hämmästelyn jälkeen pystyin unohtamaan koko kupin olemassaolon.


Ostin kuukupin pesua varten Luneten oman kuukupin pesunesteen. Tyhjennyksen yhteydessä kuppi ensin huuhtaistaan kylmällä vedellä ja pestään puhtaaksi pesuaineella. Vesipisteen puuttuessa kupin ja kädet saa näppärästi puhtaiksi Luneten kertakäyttöisillä kuppipyyhkeillä. Kuppipyyhkeet ovat käteviä myös työmaalla ja reissun päällä! Minä lisäsin parit pyyhkeet käsilaukun vakiovarusteisiin.

Kaikkein ihaninta tässä Lunette-kuukupissa on se, että kuppia voi käyttää pitkään ennen tyhjennystä. Ensimmäistä kertaa ikinä minulla oli varma olo, eikä työpaikallakaan tarvinut rampata jatkuvasti vessassa tarkistuskäynnillä. Kupinhan voi myös laittaa jo etukäteen paikalleen, jos osaa odottaa menkkoja tuleviksi! Aivan huippujuttu!

Lunette-kuukuppia myydään kahdessa eri koossa. Kolmisen kymppiä maksava kuppi haukkuu hintansa käyttömukavuutena, varmana olona ja vuosien käyttöiällä!Houkuttelin Sadeten Sonjan postaukseen mukaan, ja arvommekin Kaikki kestovaipoista -Facebook-sivuilla voittajat kahdelle upealle tuotesetille! Tervetuloa osallistumaan!

Palkintoina on upeat setit:
1) Lunettesetti, joka sisältää Lunette-kuukupin ja pesuaineet sekä Onnikas-pikkuhousunsuojan
2) Onnikas-setti, mihin tulee superside ja pikkuhousunsuoja

Onnikkaan kestositeitä voi ostaa varastovalmiina Sadette-verkkokaupasta tai tilaustyönä suoraan Onnikkaalta. Sadeten sivuilta näkee helposti kestositeiden pesuohjeet, tarkat mitat ja muut tiedot. Sadeten verkkokauppaan on myös lisätty Lunette-kuukupin ja Onnikas-kestositeiden paketin ostajalle tilaajalahja! Käy tutustumassa etuun Sadeten verkkokaupassa!


2 kommenttia: