sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Blogin 10 000:n katsastus

Oho, minun hassu pieni kestovaippablogini on saanut jo 10 000 vierailijaa! Hirveä määrä klikkauksia, kiitos kaikille ja tervetuloa toistekin!

Perustin blogin äitiysvapaani aikana, koska halusin kirjoittaa helposti luettavaa tekstiä aloitteleville kestovaippailijoille. Minulle kestovaippailun maailmaan sukeltaminen tuntui hankalalta, sillä tuttavapiiristä ei löytynyt ketään kestovaippailijaa. Kaikki tieto piti etsiä netistä ja olisin kaivannut helppolukuista suomenkielistä luettavaa.

Sivuilta löytyy kiinteitä tekstejä, jotka käsittelevät mm. kestovaippailun etuja: "Miksi valita kestovaippa?", esittelevät selkokielellä "Eri vaippatyypit" sekä "Kestovaippojen imut". "Pyykkitupa" käsittelee kestovaippojen pyykkäämisen pesuaineen ja pesuohjelman valinnasta aina vaippojen kuivattamiseen. Nämä tekstit ovat keränneet paljon lukijoita - kestovaippailua harkitsevia tuntuu mietityttävän erityisesti pyykinpesuun liittyvät seikat.

Näiltä sivuilta löytyy listattuna Vauhtiveikon testaamat tuotteet. Google-hakuja näihin tulee eniten BumGenius-taskuvaippaan sekä kirjoittamaani Brio Smile -arviointiin. "Brio Smile -vaunut" on kerännyt hurjat 799 lukijaa ja se onkin pikkuhiljaa kiivennyt koko blogin luetuimmaksi tekstiksi. Ehkäpä muutama vaunuarvostelun lukija on ohimennen altistunut hieman kestovaippa-ajatuksellekin?

Koko blogin turhinta kirjoitusta "Hoitolaukku, kyllä kiitos" on luettu 239 kertaa. Kirjoitin niinsanotusti vasemmalla kädellä tekstin Vauva-lehden lukijalahjana saadusta Finlaysonin hoitolaukusta. Laukku oli ihan söpö ja myin omani 7 eurolla tori.fi:n kautta.

Työläin projekti on ollut lyhyt esittelykierros: "Suomalaiset kestovaippaverkkokaupat". Kategoriaan soveltuvia verkkokauppoja löytyi yllättävän paljon ja lähetin jokaiselle kaksi tai kolmekin muistutusta pyynnöstäni vastata lähettämiini kysymyksiin. Koko tekstin kimpussa kului monen monta iltaa ja noin kuukausi kyselyjen lähettämisen jälkeen julkaisin aikaansaannokseni, vaikka kaikki eivät olleet vastanneetkaan kysymyksiini. Tästä tekstistä olen saanut myös lukijoita palautetta ja moni on löytänyt omiin tarpeisiinsa sopivia mukavia uusia verkkokauppoja listan kautta!

Blogini myötä olen saanut uusia mukavia tuttavuuksia! Pienten Parhaaksi -verkkokaupan Katri lahjoitti keväällä palkinnon Upeaan BumGenius-arvontaan. Syyskuussa puolestaan arvottiin Sadeten lahjakortteja. Molemmat Katri ja superenerginen Sonja hoitavat kiireisiä verkkokauppojansa huippuasenteella! Erittäin mukavia yhteistyöprojekteja on ollut myös saksalaisen StoffyWeltin kanssa "Blueberry Capri ja Petit Lulu -sisävaippa", Orthexin kanssa "Orthexin lasten ruokailutuotteet sekä arvonta!", Pikkupulun kera "Pikkupulun Taittoimu ja Zorb-lisäimu" sekä Omaman kanssa "Omaman pikkuhousunsuojat".

Blogin suhteen minulla ei ole suuria tulevaisuudensuunnitelmia. Se elää ja kasvaa meidän mukanamme. Mitään julkaisupaineita minulla ei ole, sillä mielestäni blogini tarkoitus on tarjota tietoa sitä etsiville eikä niinkään pitää pientä lukijakuntaa perillä meidän perheen yksityisasioista.

Liity joukkoon! Meidät löydät Facebookista, Bloglovinista ja Blogit.fi :stä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti