torstai 29. lokakuuta 2015

Talvikauden ulkovaatevalinnat

Syksy on jatkunut tänä vuonna poikkeuksellisen lämpimänä pitkään. Muutaman pakkasasteen aamuja on toki jo nähty ja meidän toppakamppeetkin ovat jo olleet käytössä. Vauhtiveikon talvisetistä löytyy ruskeaa ja sen seitsemän eri sinistä.

Ostin Vauhtiveikolle jo kevään alennusmyynneistä Molo Pyxis -haalarit. Päättelin koon 86 cm olevan tälle talvelle sopiva ja ainakin nyt kokovalinta näyttää osuneen kohdilleen. Kaveri kehui Molon ulkovaatteita ja koska vuoden ikäinen Vauhtiveikko tarvitsee jo kunnolliset varusteet talvikaudelle, ajattelin satsata haalariin. Alennusmyytien vuoksi säästin muutaman kympin ja suosikiksi valikoitui haalari värissä Cracked Crust. Molon väripaletti sopii kaiken kaikkiaan minun makuuni aivan poikkeuksellisen hyvin! Erityisesti tämän Cracked Crustin kuparinen ruskea ja viileä sininen ovat upean ärhäkkä väripari!


Haalariin kuuluva ruskea Colder-pipo on ollut jo Polarn O. Pyretin välikausihaalarinkin kanssa paljon käytössä. Pipossa on sisäpuolella fleecevuori ja se on paitsi tyylikäs myös käytännöllinen. Ostin myös kunnollisen ManyMonthsin merinovillaisen kypärämyssyn, joka istuu päähän kuin mittatilaustyönä tehty! Tästä kypärämyssystä on jo nyt tullut talviasusteiden suosikki ja suosittelen todella lämpimästä kaikkia tutustumaan tähän tuotteeseen!

Blue Danube -väriset Igor-toppahanskat ja Natt-karvalakki ovat samaa sinistä haalarin vetoketjun ja fleecevuorin kanssa. Hanskat ovat olleet jo paljonkin käytössä, karvalakki odottaa kunnon talvea.


Kunnon nahkaisten talvisaappaiden lisäksi meillä on Elsa Pitkänen -vauvantossut rymyreissuille ja pulkkamäkeen! Haalarin alle puetaan Polarn O. Pyretin villahaalari tai ManyMonthsin merinovillaiset sukkahousut.

Lumi saa tulla, me olemme valmiita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti