keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Postilaatikossa oli jotain pehmeää

Tänään ja eilen oli postipojalla minulle mukavia tuomisia! Tilasin pientarvikkeita tarpeeseen, tarkemmin sanottuna pojan pieneen tarpeeseen ja miksipä ei siihen isompaankin tarpeeseen.

Eilen saapuneessa Vauvavaruste.fi:n tilauksessa saapui koko joukko Little Lamb -tuotteita. Vaippapussille tulee käyttöä, sillä usein olen joutunut laittamaan kertakäyttövaipan käyttöön, kun en ole viitsinyt kestovaippaa kuljettaa muovipussissa kotiin. Näitä tilanteita tulee vastaan esimerkiksi neuvolakäynneillä ja vauvauintikäynneillä. Mutta nyt meillä on hieno upean oranssi vaippapussi, jonne mahtuu helposti pari kolmekin likaista vaippaa!


Samassa tilauksessa oli myös Little Lamb -hoitoliinoja viisi kappaletta sekä saman valmistajan bambuisia lisäimuja. Näitä tuotteita on kehuttu maasta taivaisiin ja ainakin ensivaikutelma oli erittäin lupaava! Hoitoliinat ovat superpehmeitä kuin angorapupun hipaisu kämmensyrjälle! Uskomatonta, minkälaisia upeita tuotteita nykyään valmistetaan vaippakäyttöön! Lisäimut saavat jäädä odottamaan pian saapuvaa suurempaa lähetystä, missä tulee enemmänkin luonnonkuituisia pyykättäviä. Odotukset näitäkin vaatimattoman näköisiä pikkulätkiä kohtaan ovat korkealla, sen verran useassa eri yhteydessä olen huomannut niitä ylistettävän.

Toinen tilaus oli Myllymuksuilta. Verrokiksi otin Myllymuksujen kuivaliinoja (myöskin viisi) ja pari Imuiisi-lisäimua. Imuiisi on valmistettu hamppu- sekä bambufleecestä. Myllymuksujen lisäimu vaikuttaa heti kättelyssä todella pätevältä, mutta sekin saa jäädä odottamaan isomman satsin pyykkirumbaa ennen kuin osaan sanoa tuotteesta tarkemmin. 

Sen sijaan Myllymuksujen kuivaliina jää vaatimattomaksi upean luonnottoman valkoisen angoranpupuhalauksen vierellä. Kuivaliinat pääsevät hetimiten vaippapyykin mukaan koneeseen ja pian käyttöön. Little Lamb -liinat ovat niin pehmoisia, että noinko niitä raskii tosi toimiin laittaakaan? Ehkäpä karu suomalainen osoittautuu sittenkin vaippa-arjessa käytännöllisemmäksi vaihtoehdoksi.

Myllymuksujen alennuksesta hyppäsi tilaukseeni mukaan S-M -koon poistovärinen taskuvaippa. Meillä on yksi L-XL -kokoinen entuudestaan, mutta se on hieman reilun kokoinen vielä. Tykkään Myllymuksujen taskuvaipan mallista kovasti, vaippa näyttää päällä yhtä ohkaiselta kuin kertakäyttöinenkin. Käyttökokemusta vielä ei sen kummemmin ole, mutta Muksut-tasku pääsee hetimiten pyykkiin ja kovaan käyttöön!


Ja samassa lähetyksessä oli myös niin hirveän suloinen bamburaitataitto! Meillä on käytössä ennestään Prismasta ostettu bambuhampputaitto. Olen käyttänyt sitä BumGenius-taskuissa ja ollut siihen erittäin tyytyväinen! Liekö kevättä jo rinnassa ja pääsiäinen lähestymässä, kun noin hienon keltaisen tulin valinneeksi.  Mutta eikö olekin vaatimaton mutta tyylikäs myyntipakkaus tällä tuotteella?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti