sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Vauhtiveikon taaperovaipat

Vauhtiveikko on jo kasvanut taaperoikään ja ajattelin kirjoittaa reilu vuosikkaan vaipoista. Mikä pelaa, mikä ei ja mitkä napsitaan ensimmäisenä käyttöön puhtaiden vaippojen pinosta?!

Olohuoneen lipaston kätkö

Aivan vastasyntyneestä näihin päiviin asti huippuvaippoja ovat olleet BumGenius-taskut. Näitä meille on haalittu eniten ja erityisesti Limited Edition -kuosit ovat meikäläisen sydäntä lähellä. Paristakymmenestä vaipasta yhdessä on kaksi neppiä mennyt huonoksi ja yhdestä on kuminauhat antaneet periksi. Onneksi kuminauhojen vaihto on superhelppoa ja tekemäni ohjeet löytyvät: "BumGenius-taskuvaipan korjaaminen: Kuminauhat"


BG-taskut täytän mieluiten Onnikkaan imuilla, joista Nokkela on edelleen ykkössuosikki. Kauppareissulle lähtiessä laitan aina Nokkelalla täytetyn BG-taskun Vauhtiveikolle jalkaan ja voin luottaa että vaippa pitää. Myös Pikkupulun Taittoimu saa Vauhtiveikon tiimiltä kunniamaininnan! L-koon taskuvaipassa se kuitenkin tuntuu hieman lyhyeltä ja tykkäisinkin Taittoimusta hieman enemmän, jos se olisi muutaman sentin pidempi.

BG-taskun päällimmäiseksi nakkaan Muksut-kuivaliinan, joita tykkään käyttään vaipan takaosassa kaksinkertaiseksi taitettuna. Nämä liinat ovat ihanan pehmeitä ja ohuita ja meillä riittääkin näitä joka vaipanvaihtoon.


Vauhdikkaat taaperot ja erityisesti ne, jotka käyvät jo välillä potalla, osaavat jo arvostaa seisaallaan puettavia vaippoja! Meillä on muutamia erilaisia housumallin kestovaippoja, joista aina ensimmäisenä kahmitaan käyttöön Onnikas Toivo-taskuvaipat. Meillä on kaksi Toivoa, jotka täytän aina Viksu-imuilla. Ohut ja kevyt vaippa on Vauhtiveikonkin mieleen ja coolmax-sisäpintaiset vaipat puhdistuvat helposti ilman kuivaliinoilla kikkailua. Myös Hahtuvahullun Helmi-housuvaippa on jatkuvassa käytössä, samoin Flip-harkkahousut.

AIO-vaipoista BumGenius Elemental on säilyttänyt suosionsa, mutta mikrokuituimuisen Freetimen olen laittanut jo muutama kuukausi sitten kiertoon. Freetime kaipasi jo lisäimun ja tartuin tilaisuuteen, kun minulle ehdotettiin sen vaihtaminen vähän käytettyyn Elementaliin. Elementalin kanssa käytän aina Little Lamb -fleecehoitoliinoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti