tiistai 22. joulukuuta 2015

Mutta miltä näyttää Lontoon bussi?

Tilasin meidän taaperolle toiset sivuneppi-Toivot. Nämä pystyssä jalkaan kiskottavat vaipat ovat mukavia pottailuikäiselle, kun pottapysähdyksestä jää ylimääräinen säätäminen ja neppien napsuttelu kokonaan pois. Sivunepilliset Toivot ovatkin monikäyttöiset ja meillä ne on nykyään käytetty aina pyykkipäivän jälkeen heti ensimmäisenä vaippapinosta. Huutava tarve oli siis ainakin toisille Toivoille.

Sadette-verkkokaupassa oli lupaavan kuuloinen kuosiuutuus "Lontoo bussi". Kuosin kuvaa en löytänyt Onnikkaan enkä Sadeten sivuilta, mutta ajattelin joulun tunnelmissa ostaa sikaa säkissä. Kuten arvelinkin, vaippa on nätti kuin karkki ja laatu on aina kohdillaan!


Kiinnostuitko? Onnikkaan Toivo oli tarkemmassa syynissä pari kuukautta sitten: "Yksi Toivo kaikilla mausteilla ja kotipakettiin".

4 kommenttia:

 1. Hei! Minkä kokoinen Toivo teillä on käytössä ja minkä kokoisella lapsella? :) /Hanna

  VastaaPoista
 2. Hei Hanna ja anteeksi kun vastaus on viipynyt! Meidän sivuneppi-Toivot ovat kokoa Petite. Ne otettiin käyttöön tasan kymmenkiloiselle ja ovat mielestäni aika reilun kokoiset. Tarkempaa apua koon valinnassa kannattaa pyytää vaikka sähköpostitse suoraan Onnikkaan Tanjalta!

  VastaaPoista
 3. Kiitokset vastauksesta! Saako vielä kysyä, onko vyötärösäädöissä vielä paljon varaa ja luuletko, että Petite menee teillä koko vaippaiän? /Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vyötärösäädöissä on vielä reilusti varaa! Keskimmäisillä säädöillä pystyy pukemaan kuin housuvaipat eli me pidetään niitä aika löysillä säädöillä. Olen vakuuttunut, että petite-koko menee meillä koko vaippaiän ja juurikin näin pottailuikäiselle (1v 4kk) tällainen housumalli on huippu. Toivottavasti teilläkin tykästytään Toivoon!

   Poista