sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Väritä omat vaipat

Vielä jokunen vuosi sitten värittäminen oli vain lasten puuhaa. Kaukana ovat ne ajat, sillä nykyään joka marketista löytyy useampaa erilaista aikuisten värityskirjaa. Värittäminen on julistettu terapeuttiseksi ja on kai siitä jonkunlainen muoti-ilmiökin jo muodostumassa.


Amerikkalaisen vaippajätin Kangacaren uusin mallisto "Coloring Book" on aivan ajan hermoilla ja mielenkiintoinen uutuus vaippamarkkinoille. Kangacaren sivuilla mallia myydään neljän eri printin pakettina, jossa on siis Rumparooz -yhdenkoon taskuvaippoja. Suomessa Rumparooz-vaippoja myy Lauran Pikku Putiikki.

Vaippoja ei tarvitse lähteä aivan sokkona värittelemään, sillä Kangacare tarjoaa ilmaiset tulostettavat mallikuviot. Kuvia saa tulostaa ja harjoitella niin paljon kuin huvittaa, itekin tulostin kaikki neljä vaikka vaippoja meillä ei enää tarvitakaan. Linkin jälkeen kuvat avautuvat Dropbox-appiin ja sieltä ne pystyy ainakin iPhonella tulostamaan parilla klikkauksella. Tiedostoista löytyy myös kynäsuositukset sun muut käytännön vinkit vaipan värittäjille.

Sateisen sunnuntain kunniaksi taidan laittaa klassikkojen klassikon Tappajahain taustalle pyörimään kun vapautan sisäisen vaippataitelijan. Mukavan laiskaa sunnuntaita!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti