torstai 6. huhtikuuta 2017

Vauhtiveikon Kesto Awards

Vauhtiveikko on 2,5-vuotias iloinen ja menevä taapero. Kolmekiloisena syntynyt Veikko on käyttänyt kestovaippoja aivan vastasyntyneestä lähtien. Jonkun verran vaippoja ostin jo ennen pojan syntymää ja me olimme niitä onnekkaita, joiden äitiyspakkauksessa oli huippuhyvä TotsBotsin oranssi taskuvaippa! Kestovaippailu on sujunut mukavasti läpi koko vaippaiän ja äitiysvapaiden aikana perustettu blogi on ollut minulle itselleni mukava harrastus! Iso suukko kaikille lukijoille, ilman teitä ei olisi koko blogia!

Näin vaippaiän viimeisellä metrillä haluan vielä osoittaa kunnioitusta niille valmistajille ja tuotteille, jotka tekivät juuri meidän kestovaippailusta niin helppoa, onnistunutta ja mukavaa! Erityiskiitos vielä aivan kaikille blogiyhteistyökumppaneille, jotka olette olleet osana mielenkiintoista vaippataivalta!Paras vauvavuoden kestovaippa - BumGenius-taskuvaippa
Ensimmäisen vuoden aikana vauva kasvoi S-koosta L-kokoon ja yhdenkoon vaippa kasvoi mukana! BG istui hyvin päälle ja polyestermokka tuntui mukavan pehmeältä. BumGenius-vaippojen ikiomat Limited Edition -kuosit veivät myös tämän äidin mennessään ja vaippoja tilailtiin Jenkeistä älyttömillä postikuluilla!
Lue lisää "BumGenius 4.0 -taskuvaippa testissä"

Paras vauvavuoden imu - Muksut-bambuhampputaitto
Joka kodin perusimu, joita saa ostettua helposti ja edullisesti Prismoista! Bambuhamppufleece on mitä parhain kestovaippaimumateriaali ja nämä imut olivat meillä läpi vaippaiän käytössä.Paras taaperovaippa - Onnikas Toivo-sivuneppitasku
Kävelyikäinen taapero arvostaa jo housumallista vaippaa. Toivo-taskuvaipa istuu hyvin päälle ja meillä oli loppuajasta sujuvasti koot petite ja L käytössä yhtä aikaa.
Lue lisää: "Yksi Toivo kaikilla mausteilla ja kotipakettiin"

Paras taaperovaipan imu - Onnikas Viksu
Ai että minä tykkäsin noista Viksuista! Viksu istuu nätisti ilman muhkuja ja näkyviä rajoja taskuvaippaan. Imua ei tarvitse kasata tai viikata pesun jälkeen, vaan se on heti käyttövalmis. Pottailevalle taaperolle Viksu oli erinomainen yhden pissan imu ja märkä vaippa vaihdettiin aina puhtaaseen pottakäynnin yhteydessä.

Paras lisäimu - Little Lamb -bambu
Ohut, notkea, pehmeä ja edullinen!


Paras imujen tuoteperhe - Onnikas
Onnikkaan imuista löytyy tuote taskuun kuin taskuun, isoille ja pienille liruille. Onnikkaan imut ommellaan samalla pieteetillä kuin kestovaipatkin!
Lue lisää: "Onnikkaan imut"

Paras reissuvaippa - BumGenius Elemental
Kauppareissulle kaipaa aina ohutta, mutta luotettavaa vaippaa! BumGenius Elementalissa nämä ominaisuudet yhdistyvät ja nämä olivatkin meidän suosikki All in One -vaippoja.
Lue lisää: "BumGenius Elemental testissä"

Paras kuorivaippa - Blueberry Capri
Vannoutunut taskuvaippailijakin osasi arvostaa Capria! Käytimme tätä kuorena sisävaipalle sekä puuvillaprefoldin kanssa vaippana. Erityisen erinomainen istuvuus ja hyvin toimivat yhdenkoon säädöt! P.S. Tälle merkille pitäisi saada Suomeen myyjä!
Lue lisää: "Blueberry Capri ja Petit Lulu -sisävaippa"


Parhaat harkkahousut - Jadena Treenis
Treenis on siro vahinkopissat pitävä harkkahousu. Perusharkkahousut pienellä lisämausteella!
Lue lisää: "Jadenan Treenis"

Paras kestovaippainnovaatio - SuperJellonan kevytharkkahousut
SuperJellonan kevytharkkahousut sopivat pienelle pottailijalle lirusuojan kera ja kuivaksi jo oppineelle pelkkinä alushousuina! Pitkäaikainen tuote ja taapero tykkää, kun saa saunan päälle isojen poikien housut jalkaan!
Lue lisää: "SuperJellonan kevytharjoitteluhousut"

Persoonallisimmat kuosit - Kangacare
Romparooz-merkkiä valmistava Kangacare käyttää aivan omanlaisia kuoseja. Nappaako?
Lue lisää: "Rumparooz-kuorivaippa testissä"

Paras kuivaliina - Muksut-kuivaliina
Kuivaliinaneuloksesta ommellut kuivaliinat toimivat meillä parhaiten takaosalle kaksinkerroin käännettyinä. Mielestäni nämä auttoivat kakkavaippojen huollossa ja itse vaipat pysyivät siisteinä.

Paras tahranpoistaja - Sonett sappisaippua
Sappisaippua toimii erinomaisesti tahravaipoille. Itse tykkään palasaippuasta, sillä se kestää ja kestää....

Parhaat peppupyyhkeet - Ikean käsipyyhkeet
Ikean käsipyyhkeet ovat juuri sen verran reilumman kokoisia, että niihin pyyhkiytyy mukavasti peppupesulaisen takamus.Paras PUL-pussi - Planet Wise
Awardsien toinen tuote, joka mielestäni ansaitsee suomalaisen jälleenmyyjän! PUL-pussin ympärillä on vahvaa puuvillakangasta, joten pussi tuntuu vain pehmeältä, vahvistetulta puuvillakassilta. Kokoja ja kuoseja riittää!
Lue lisää: "Kurkistus kesän pehmopakettiin"

Paras likavaippasanko - TotsBots-vaippasanko
TotsBotsin vaippasankossa on kunnon kahva ja helposti, mutta tukevasti lukkiutuva kansi. Hajuhaitat tasan nolla ja käyttömukavuus 10!
Lue lisää: "Pyykkipäivä!"

Paras kestokauppakassi - K-ketjun isot kassit
K-ketjun isoissa marketeissa käydessäni tarkistan aina kassalla, onko uusia hienoja kestokasseja tullut myyntiin! Meidän perheessä on sanottu jäähyväiset muovipusseille jo aikaa sitten ja kauneimmat kestokassit löytää Citymarketeista ja Supermarketeista.Paras naistentuote - Lunette kuukuppi
Huoleton ja varma, näillä kahdella sanalla kuvailisin Lunettea! Miten ilman tätä on pärjätty?
Lue lisää: "Puolukkapäivät tämän päivän trendillä"

Paras nessusetti - Onnikas Kätkö & Bambuhertat
Voiko Kätköjä olla liikaa? Kuosihullun on helppo ihastua Kätköihin yhä uudelleen, minulla taitaa olla kolme käsilaukussa ja yksi lenkkeilytakin taskussa.
Lue lisää: "Käsilaukun Kätköissä"


Paras keittiörätti - Kierti hamppu
Näistä oli erityisen vaikea valita yhtä suosikkia, sillä itse pidän vaihtelusta! Kierti voittaa omalaatuisimman pisteillä tämän osion.
Lue lisää: "Tehdään rätistä asiaa"

Paras uusi tulokas - Ella ja Susi
Uusi Ella ja Susi -yrittäjä Riina on kehittänyt yrityksen tuotevalikoimaa hurjalla vauhdilla ja jään mielenkiinnolla seuraamaan, mitä seuraavaksi! Onnea matkaan, Riina!

Paras konkari - Onnikas
En edes laske, montako kategoriaa Onnikas voitti! Onnea ja kiitokset Onnikkaan supertiimille! Teiltä tulee viimeisen päälle harkituilla yksityiskohdilla varustettuja laatutuotteita kaikkien meidän koteihin!

Paras some-aktiivisuus - Sadette, Onnikas, Ella ja Susi, Jadena
Jatkakaa samaan malliin, me peukutellaan!


1 kommentti:

  1. Onpahan huippupostaus, vaikka vanha jo onkin! Tän kun olis löytänyt aiemmin, niin olis monta huipputuotetta löytynyt pienemmällä etsimistyöllä. :)

    VastaaPoista