keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Taaperolle Ikeasta

Me Pohjoisen asukit ollaan totuttu siihen, että Ikean reissu Haaparantaan on aina puolen päivän retki! Onhan se mukava piipahtaa Ikeassa sen alkuperämaassa asti, tulee samalla käytettyä muutkin Haaparannan edut (lue: System Bolaget ja Ica Maxin juustohylly) hyväkseen.


Lomaviikon kunniaksi kävimme hakemassa meidän 180 senttiseen sänkyyn petarin Ikeasta. Vauhtiveikolle löytyi myös tuliaisia leluosastolta. Lillabon autokorjaamo-parkkitalo ja pikkuautot, lasten työkalut sekä kankainen jalkapallo. Nuo pikkuautot voi hajottaa ja kasata uudelleen. Vauhtiveikko onkin innokas korjaamaan Taaperon menopeliään, joka on vähän väliä "auto rikki!" ja nostettu jonnekin korjattavaksi. Työkalusettikin sattui oikein mieluisa ja nämä eivät ollutkaan aivan niin himpuloita, kuin arvelin!

Vauhtiveikko on erityisen innokas jalkapallon pelaaja eikä sisätiloissa pojalle uskalla enää antaa oikeaa palloa peleihin! Pehmeä kangaspallo ei lennä yhtä kova ja korkealle ja sillä onkin potkittu jo innokkaasti!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti