sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Kurkkaus meikkipussiin

Minun meikkipussikin on vuoden aikana muuttunut luonnonkosmetiikan tuotteiksi. Lancômen, Clarinsin ja kumppaneiden korvaajien löytäminen on ollut mielenkiintoinen matka. Kaikkein hankalinta oli täydellisen meikkipohjan löytäminen, enkä tiedä olenko sitä aivan vieläkään löytänyt. Mineraalimeikkipuuterit ei soveltuneet laisinkaan, Absolutionin vaaleampikin meikkivoide on aivan liian tumma.Kjaer Weis Foundation -meikkipohja (Like Porcelain) ja Kjaer Weis Blush -voidemainen poskipuna (Blossoming). Levitän KW-meikkipohjan sormella, samoin poskipunan. Poskipunaa en olekaan koskaan aikaisemmin käyttänyt, joten tämä on ollut aivan uusi tuttavuus minun meikkipussissani! Päällle laitan vielä kevyesti Zuiin irtopuuterin, mutta se ei ole kuvassa, koska alkuperäinen muovinen pakkaus meni rikki. Pohjan viimeistelen Bohon maapuuterilla (03 Terre de Cascogne), joka on kuvassa alarivissä.

Zuiin Mint-primer on ihanan kosteuttava ja siitä jää hiemen tarttuva pohja meikkivoiteelle. Käytän tätä sekä Kjaer Weisin alla että Zuiin meikkivoiteen (Olive Light) alla. Zuiin meikkivoiteen peittävyys ei minun makuuni riitä, joten sen kanssa käytän aina myös Zuiin meikkipuuteria (Ivory). Zuiin meikkivoiteen levitän Bohon meikkivoidesiveltimellä ja meikkipuuterin Ecotoolsin kabukilla.

Bohon kulmakarvakynä (02 Chatain) on ollut todella hyvä ja huoleton käyttää, mutta Bohon Volume & Green -ripsiväri sotkee ja tarttuu minulla yläluomiin. Kesäksi tuleekin kiire löytää kunnollinen pyöräilyn kestävä ripsari.

Lopuksi vielä luomivärit: Bohon ihanan persoonallinen Gypsy-paletti, Kjaer Weisin luomiväri (Cloud Nine) sopii pohjaksi kaikkiin silmämeikkeihin ja vielä neljän värin Zuii-paletti (Fresh). Luomiväreistä tämä Zuii on ollut hieman pettymys, se ei minulla pysy oikein hyvin ja pigmentti on kahdella muulla merkillä parempi.

Itse asiassa vasta nyt tätä kirjoittaessani huomasin, että kaikki minun luonnonkosmetiikan meikkini ovat kolmelta eri valmistajalta! Täytyykin hypätä ulos mukavuusalueelta ja kokeilla seuraavaksi jotain ihan muuta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti