sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Kädentaitomessujen silmänruokaa


Ouluhallissa oli tänä viikonloppuna Kädentaitomessut. Lauantai meillä menikin kahvia keitellessä lähisuvulle ja kummeille Vauhtiveikon kaksivuotissyntymäpäivien kunniaksi, mutta tänään sunnuntaina ehdin piipahtamaan messuilla. Reippailin paikan päälle pyörällä ja tietenkin keli oli mitä hurmaavin sumusateineen.

Edellisestä vierailusta Kädentaitomessuille on mennyt muutama vuosi ja olin aivan todella yllättynyt, miten laajalla skaalalla erilaista kädentaitoa oli näytteillä ja kuinka taitaen tehtyjä tuotteet olivatkaan! Kyllä me suomalaiset osataan näköjään vaikka mitä!



Tapahtumassa oli Hyvinvointimessut ja Kädentaitomessut samassa ja isoon halliin mahtui reilusti esittelijöitä sekä vieraita. Edes samaan aikaan pidettävät Hullut päivät ei näyttäneet vaikuttaneen kävijämäärään, sillä messukäytävillä vaelsi hameväkeä loppumattomana virtana. Messuilla oli silmänruokaa ja ihasteltavaa vaikka kuinka paljon, mutta laihalla kukkarolla piti ostokset suunnitella harkiten. Mielenkiintoisimmat kojut mielestäni olivat kestovaippavalmistaja Ella ja Susi (ellajasusi.fi remontissa juuri nyt), omien lampaiden taljoista ja villoista valmistava Bää-tuote, kangastaivas PaaPii Design, iloisten lastenvaatteiden ompelija Iloinen Kettuliini ja persoonallisten villavaatteiden ompelija Minna Suuronen.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti