sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Masut ja Minimiit

Minulla olikin hieman erilainen sunnuntaipäivä tänään, sillä olin Oulun Vadelmatarhalla Masut ja Minimiit -tapahtumassa mukana esittelemässä kestovaippoja. Joko Vadelmatarhan kirppis on sinulle entuudestaan tuttu? Vadelmatarhalla voi myydä lastenvaatteita joko itsepalvelupöydissä tai vaikkapa täyspalvelusopimuksella, jolloin Vadelmatarha hoitaa kaiken tuotteiden hinnoittelusta lähtien. Ihanan helppo tapa laittaa pienet vauvanvaatteet kiertoon! Vadelmatarhalla voi myös pysähtyä kahville ja pikkuväellekin löytyy viihtyisä leikkinurkkaus. Voin vinkata myös, että Kestovaippayhdistyksen jäsenet saavat Vadelmatarhan itsepalvelupuolelle hyvän edun.


Tänä viikonloppuna Vadelmatarhalla oli lapsiperheille sekä odottajille paljon nähtävää. Paikan päällä pääsi tutustumaan mm. hypnosynnytykseen, kantoliinoihin, imetystukeen ja kestovaippailuun. 

Esittelypöydälle valikoin mukaan tavaraa sekä omasta vaippavalikoimasta että Oulun kestovaippalainaamon vapaina olleista lainapakkauksista. Vaippojen lisäksi mukana oli pari PUL-pussia, näpsy, hoitoliinoja, riisipaperia ja liivinsuojia. Nelituntinen meni nopeasti ja kestovaippapisteellä riitti vierailijoita. Kestovaippailun perusteiden lisäksi aiheeksi nousi myös yövaippailu sekä harkkahousut! Kiinnostuneita oli niin paljon, että ajankuluksi mukaan otettu käsityö sai odotella laukussa. 


1 kommentti:

  1. Paikka ei ole minulle tuttu. Mutta muuten ostan tosi paljon vaatteita kirpparilta mun lastenlapsille.
    Tuuppa käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.

    VastaaPoista